Foto: Inquam Photos

Cîțu răspunde acuzațiilor aduse de Voiculescu: „Îi cer public să spună”

În urma declarațiilor lui Vlad Voiculescu, care susține că „există diferenţe fundamentale” între cifrele raportate în pandemie şi cele reale, premierul Florin Cîțu a răspuns în cele din urmă acuzațiilor.

Share

Rl online 0 comentarii

16.04.2021 - 16:51

Premierul Florin Cîțu a reacționat în urma conferinței de presă susținută astăzi de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Acesta a spus că nu a fost niciodată informat cu privire la aceste aspecte și i-a solicitat public lui Dan Barna o notă de informare cu privire la aceste aspecte. Premierul a precizat Dan Barna este cel care coordonează Ministerul  Sănătății, nu el.

„Îi cer public lui Dan Barna care e coordonatorul MS să spună dacă avea cunoștință de aceste acuzații și cu ce soluții a venit. Dacă avea cunoștință de aceste acuzații și nu le-a prezentat public, ce soluții a dispus. Îi cer să le prezinte în ședința de guvern. Coordonatorul MS e Dan Barna, în nicio ședință de guvern nu au fost note de informare. În nicio ședință nu a fost prezentată nicio notă de informare, aș fi luat măsuri. De fiecare dată mă consult cu toți miniștrii. Au fost miniștri  care au adus note de informare cu situații dificile, de fiecare dată ne-am consultat când au prezentat probleme în ședința de Guvern”, a spus Florin Cîțu.

Citește totul despre:

Comentarii