Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulația pe Valea Oltului, din nou un chin pentru șoferi

Lucrările de asfaltare și de refacere a marcajului axial mută circulația pe un singur sens de mers pe mai mulți kilometri pe DN 7.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2020 - 08:41

Poliția Rutieră le recomandă conducătorilor auto care aleg să tranziteze DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu să se înarmeze cu răbdare și să circule prudent pe două sectoare afectate de lucrări la partea carosabilă.

Până la ora 20:00, în funcție de condițiile meteorologice, pe tronsonul kilometric 215 – 217+200 de metri, pe raza localității Călinești, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de frezare și așternere a covorului asfaltic. Traficul rutier se desfășoară pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Tot pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 219 – 227, pe raza localităților Tuțulesti și Robești, județul Vâlcea, se execută marcaje axiale. Din acest motiv, între orele 08:00 – 20:00, traficul se va desfășura îngreunat pe ambele sensuri de deplasare, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției.

Comentarii