Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Chestionare electronice pentru plătitorii de taxe și impozite din Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța își continuă strategia digitală.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 27.08.2019 - 15:58

SPIT aduce în atenția contribuabililor o nouă metodă inovativă de a-și expune punctul de vedere cu privire la calitatea serviciilor oferite prin simpla completare a două chestionare pe dispozitive electronice, tip tabletă.

În sălile de așteptare din cadrul agențiilor fiscale, contribuabilii au posibilitatea de a completa pe tabletele amplasate două tipuri de chestionare:

- “Opinia dumneavoastră contează mult pentru noi” care cuprinde o secțiune cu un set de trei întrebări, unde este vizată aprecierea serviciului prestat de către funcționarii publici aflați la ghișeele instituției, prin acordarea de calificative;

- “Chestionarul de evaluare privind satisfacția contribuabilului” - primele 5 întrebări fac referire la calitatea serviciilor oferite, profesionalismul, atitudinea personalului instituției cu care a interacționat, precum și confortul spațiilor de așteptare.

Acest concept nou, spre deosebire de modalitățile clasice de evaluare, oferă șansa la finalul chestionarelor de a propune sugestii ce pot îmbunătății calitatea Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, prin analizare și satisfacere a cerințelor/așteptărilor contribuabililor, prezente și viitoare.

Instituția recomandă completarea celor două chestionare întrucât este esențială identificarea exigențelor comunității locale, pentru a putea veni în sprijinul cetățenilor.

Citește totul despre:

#constanta #spit

Comentarii

loading...