Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cetăţenii sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul

Cetăţenii sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul pe care vor să îl păstreze.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

29.06.2018 - 19:37

"Cetăţenii sectorului 3 care deţin două sau mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul pe care doresc să îl păstreze. În aceste zile, persoanele aflate în situaţia descrisă primesc acasă notificări din partea DGITL S3, prin care sunt înştiinţate ce au de făcut. În termen de 5 zile de la primirea notificării, contribuabilii trebuie să se prezinte la unul dintre sediile DGITL S3 şi să anunţe alegerea făcută", a scris primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, vineri, pe Facebook.

Postarea primarului este însoţită de un clip video în care Petre Iulian Ilie, director DGITL sector 3, precizează că, dacă nu este făcută opţiunea respectivă de către cetăţean, reprezentanţii instituţiei pe care o reprezintă vor efectua alegerea.

"Începând de săptămâna aceasta am început să transmitem către contribuabilii sectorului 3 care deţin mai mult de un loc de parcare atribuit pe un apartament şi pe o persoană notificări prin care îi anunţăm că sunt într-o situaţie în neconcordanţă cu condiţiile de atribuire a locurilor de parcare aprobate prin hotărârea Consiliului Local, în consecinţă, persoanele care primesc această notificare sunt rugate ca, în termen de cinci zile, să se prezinte la sediul nostru pentru a face o opţiune. (...) Opţiunea constă în a-şi alege unul dintre cele două sau mai multe locuri pentru a rămâne atribuit pentru apartamentul respectiv. În cazul în care nu se prezintă, vom face noi această opţiune", a explicat Petre Iulian Ilie.

Conform acestuia, cetăţenii se pot prezenta la oricare dintre centrele DGITL pentru a face această alegere.

"Până în momentul acesta am trimis aproximativ 1.400 de solicitări către contribuabilii respectivi. (...) Condiţiile pentru a-şi păstra locul de parcare, dar în acelaşi timp şi pentru a participa la atribuirea locului de parcare sunt: să aibă domiciliul acolo, pentru apartamentul în care are domiciliul să nu fie atribuit mai mult de un loc de parcare, să aibă impozitele, taxele, inclusiv amenzile achitate în termenele de plată, ITP-ul şi RCA-ul valabil, bateria în care se află locul de parcare liber - în cazul în care participă la atribuirea locului de parcare - să nu fie la o distanţă mai mare de 30 de metri de blocul respectiv şi, nu în ultimul rând, mijlocul de transport pentru care se solicită atribuirea unui loc de parcare trebuie să fie înregistrat fiscal la sectorul 3", a adăugat Petre Iulian Ilie.

Comentarii

loading...