12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCazul de la Caracal: Au fost găsite fragmente osoase arse şi cenuşă...

Cazul de la Caracal: Au fost găsite fragmente osoase arse şi cenuşă într-un sac

Sacul a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, Gheorghe Dincă fiind cel care le-a indicat anchetatorilor locul unde se află.

“Am continuat cercetarea la faţa locului şi la domiciliul inculpatului şi, de asemenea, a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a indicat un sac, care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie cernită pentru a putea vedea ce resturi mai sunt acolo. El aşa a declarat, că este trupul Luizei. Până nu avem testele de laborator nu ne putem pronunţa. El a revenit cu noi precizări. Sunt ridicate în fiecare zi urme criminalistice ce urmează să fie procesate. Probele sunt ridicate şi vor fi trimise spre expertizare (…) Aceste fragmente osoase au fost găsite într-un sac”, a spus Mihaela Porime.

Mihaela Porime a precizat că Gheorghe Dincă le-a declarat procurorilor că a folosit aceeaşi metodă pentru uciderea Luizei Melencu, respectiv că a omorât-o în casă şi apoi i-a ars corpul. Iniţial, Dincă a susţinut că a aruncat corpul Luizei în râul Olt, apoi în Dunăre.

Reprezentantul DIICOT a precizat că nu sunt indicii că ar mai fi şi alte victime în afară de cele două fete, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Mihaela Porime a mai spus că procurorul de caz va decide dacă Gheorghe Dincă va mai fi supus testului cu aparatul de minciuni, deocamdată anchetatorii se concentrează pe cercetarea la faţa locului.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă