Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Carmen Dan: Ca cetăţean, mi-aş dori mai mult un program pentru copii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marţi că, "în calitate de cetăţean", şi-ar dori mai mult un program de ajutorare şi de tratament pentru copii sau pentru persoane cu nevoi, decât un buget mai mare pentru un serviciu de securitate sau de informaţii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.02.2019 - 20:30

"Dacă în calitate de cetăţean aş fi întrebată ce-mi doresc mai mult, un buget mai mare pentru un serviciu de securitate, un serviciu de informaţii, sau un program de ajutorare şi de tratament pentru copii sau pentru persoane cu nevoi, vă spun categoric că aş spune că-mi doresc acel program", a afirmat Carmen Dan la Antena 3.

Ea a adăugat că probabil este în asentimentul foarte multor oameni când spune acest lucru.

"Ne dorim ca proiectul de buget să fie un proiect bun, un buget care să acopere nevoile reale şi acesta este motivul pentru care eu nu văd o problemă din a rediscuta anumite aspecte. (...) Spun ca specialiştii să se uite cu atenţie în această zonă şi să aloce resurse financiare exact cât să acopere competenţele stabilite prin lege, ca să nu ajungem în situaţii pe care le cunoaştem şi pe care suntem datori să le îndreptăm", a spus ministrul.

În opinia sa, preşedintele Iohannis este mai preocupat de bugetul unei structuri de informaţii, decât de bugetul Ministerului Afacerilor Interne.

"Dar noi, în Guvern, atunci când am discutat instituţional proiectele de buget, am spus în mod obiectiv care sunt nevoile pentru fiecare instituţie. N-am discutat pe bugetele serviciilor de informaţii. (...) Pentru SPP ar trebui să fie configurat efectiv pentru ceea ce acoperă potrivit competenţelor legale. (...) Nu putem să alocăm SPP-ului, de exemplu, un buget care să asigure siguranţa tuturor demnitarilor", a precizat Carmen Dan.

Comentarii

loading...