Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bugetele SRI şi SIE au fost avizate favorabil de comisiile de specialitate

Comisia comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii a avizat favorabil, luni, bugetul instituţiei în forma transmisă Parlamentului de către Guvern.

Share

Rl online 0 comentarii

11.02.2019 - 18:23

Potrivit preşedintelui comisiei, senatorul Claudiu Manda, avizul pentru bugetul SRI a fost dat cu voturi 6 "pentru" şi 2 "împotrivă".

Bugetul propus pentru Serviciul Român de Informaţii în 2019 este de peste 2,4 miliarde lei, în creştere cu 4,82% faţă de execuţia preliminată din 2018.

De asemenea, Comisia parlamentară pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe a avizat, luni, favorabil bugetul acestei instituţii pentru anul în curs, tot în forma transmisă de Guvern.

Pentru SIE au fost alocaţi peste 309,5 milioane lei, în creştere cu 8,5% faţă de execuţia preliminată din 2018.

Comentarii

loading...