18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBucureștiul, sub polei

Bucureștiul, sub polei

Este patinoar în Capitală. Oamenii care s-au încumetat să iasă din case s-au ales cu fracturi ale mâinilor şi picioarelor, dar au fost şi cazuri mai grave: persoane care s-au lovit la cap. 

„Au fost 43 de persoane care au prezentat traumatisme, suspiciuni de luxații și 12 persoane care au prezentat lovituri ale capului prin cădere. În continuare carosabilul este alunecos, temperaturile sunt scăzute, de aceea persoanele cu probleme, de vârsta a treia, cu afecțiuni, ar trebui să evite deplasările în aceste zile. Daca sunt obligați să o facă, să poarte încălțăminte cu talpa antiderapantă, sau cu dispozitive care împiedică alunecarea”, a declarat la Digi24 Alis Grasu, șefa Ambulanței București.

 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit, în ultimele zece ore, la 115 solicitări în urma fenomenelor meteorologice. Cele mai multe dintre acestea au fost pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi, fiind avariate 49 de maşini. Astfel, au fost 98 de solicitări în Bucureşti, din care 79 au fost din cauza unor copaci căzuţi, şi 17 solicitări în Ilfov, din care 11 pentru copaci căzuţi. 

Astfel, pompierii au intervenit pe strada Dimitrie Pompeiu după ce un tramvai a fost prins între doi copaci căzuţi, dar şi la gura de metrou Ştefan cel Mare, unde accesul era blocat tot de un copac căzut.

Municipiul Bucureşti şi judeţele Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi s-au aflat sub cod portocaliu de polei, până sâmbătă, la ora 3.00. Meteorologii au anunţat “depuneri semnificative”.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă