FOTO: George Călin, INQUAM PHOTOS

Bebelușul găsit în pungă, ajutat de medici și de aparate să supraviețuiască

Nou-născutul abandonat într-o pungă în fața unui bloc din Capitală este în continuare conectat la aparate și tolerează cu greu alimentația cu lapte administrată de cadrele medicale de la Spitalul Marie Curie.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 27.12.2020 - 09:28

„A stat o anumită perioadă fără oxigen, a stat la rece şi a fost o perioadă în care a fost fără niciun fel de ajutor. Dar sperăm că toate aceste agresiuni nu au însemnat nimic pentru viaţa lui. Problema noastră este să vedem că tolerează şi nutriţia. Încă nu poate să tolereze vreo patru-cinci mililitri de lapte, este prea mult pentru el, deocamdată. O să scădem mai jos, mai puţin. Un mililitru, doi. Aş da o nutriţie doar ca să existe ceva în tubul digestiv, să vedem cum se comportă şi tubul digestiv în agresiunea pe care a avut-o, dar una peste alta starea lui este una mult îmbunătăţită şi suntem foarte bucuroşi de evoluţia lui Cristian Ştefan.”, a explicat sâmbătă doctorul Cătălin Cîrstoneavu, într-o intervenție la Digi24.

Medicii apreciază ca favorabilă evoluția copilului abandonat pe 22 decembrie, la scurt timp după naștere, într-o pungă lăsată pe treptele de la intrarea unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

Polițiștii au reușit să o găsească pe cea care i-a dat viață băiețelului și după audieri Tribunalul București a dispus continuarea cercetărilor cu femeia în stare de control judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Comentarii