Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bătrână evacută din casă. Ce soluție s-a găsit

O persoană a fost evacuată prin executare silită miercuri, 31.07.2019, de pe strada Siretului din Constanța.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2019 - 17:40

Regia Autonomă ”Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța spune că a găsit o soluție.

Rodica T., în vârstă de 70 de ani, a fost relocată într-un apartament de două camere situat pe strada I.L. Caragiale, având o suprafață de 37 de metri pătrați. Amintim faptul că persoana locuia abuziv într-un apartament cu două camere situat pe strada Siretului. În cazul doamnei, până la efectuarea procedurii de executare silită, a existat o somație în baza unei hotărâri judecătorești definitive încă din iulie 2018, pentru august 2018.

În trecut, reprezentanții Biroului Administrare Imobile din cadrul RAEDPP s-au deplasat în mai multe rânduri împreună cu persoana în cauză la diverse imobile. Inițial, femeia a refuzat propunerea oferită de Regie de a i se atribui un alt apartament. Astăzi, 02.08.2019, persoana a acceptat locuința socială oferită de RAEDPP, corespunzătoare situației sale, și a fost ajutată să se mute. „Sunt mulțumită de condițiile oferite și îmi place că spațiul este mai mic, așa pot face curățenie mai ușor. E bine că se află la parter, nu mai sunt nevoită să urc trei etaje”, a precizat Rodica T.

Comentarii