Cine are peste 37.3 grade nu intră în complexul acvatic din Oradea.

Bălăceală în parc acvatic? Doar dacă nu ai febră!

Parcul acvatic din Oradea se va deschide doar pentru distracție în zona exterioară iar accesul se face după ce clienții trec de proba eliminatorie a termometrului.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2020 - 09:50

Persoanele care au temperatura mai mare de 37,3 grade nu vor fi lăsate să intre în Aquapark-ul Nymphaea care-și va redeschide toboganele și piscinele exterioare începând de vineri, 3 iulie. Nu vor fi disponibile în această perioadă zona de interior, cea de wellness şi nici programul de înot.

Accesul în complexul de agrement se va face după triajul epidemiologic, oamenii vor primi brățări pe care vor depune 100 lei pentru a le folosi la achiziția băuturilor și a mâncării gătite la corpurile de alimentație publică din exterior. Cei care intră în incintă au obligația de a purta mască de protecție a nasului și a gurii în toate incintele închise ale complexului, măști ce pot fi cumpărate la intrare la un preț de 1,5 lei/bucată.

Clienții parcului acvatic au obligaţia să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanţare socială, precum şi culoarele de acces stabilite de administraţia Aquapark-ului. Conform reglementărilor, şezlongurile vor fi aşezate la o distanţă de 2 metri unul faţă de altul. Din acest motiv numărul de locuri disponibile este mai mic decât cel din perioada în care nu existau condițiile restrictive impuse de pandemia de coronavirus iar cei care doresc să se bălăcească sunt sfătuiți să achiziționeze biletele online. Prețurile pentru accesul în Aquapark Nymphaea (program 10.00 – 22.00) sunt 60 lei pentru un adult, 50 lei elevii cu vârste între 14 și 18 ani, 30 lei pentru copiii între 3 și 14 ani.

Comentarii