Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Au început consultările de la Cotroceni

Consultările preşedintelui Klaus Iohannis cu delegaţia Partidului Naţional Liberal pentru stabilirea "direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai" au început, la Palatul Cotroceni.

Share

Rl online 0 comentarii

04.06.2019 - 13:14

Din delegaţia PNL fac parte preşedintele partidului, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Raluca Turcan, deputaţii Florin Roman şi Ion Ştefan şi preşedintele organizaţiei PNL Bistriţa, Ioan Turc.

În momentul în care a dat mâna cu membrii delegaţiei PNL, preşedintele i-a felicitat pe aceştia pentru rezultatele de la alegeri.

"Felicitări pentru rezultate, domnule preşedinte", i-a spus el lui Orban.

"Felicitări! O organizaţie cu rezultate mult peste aşteptări. Foarte frumos!", i-a transmis Iohannis lui Ioan Turc.

Alături de preşedinte, la consultări participă consilierii prezidenţiali Mihaela Ciochină şi Laurenţiu Mihai Ştefan, precum şi consilierii de stat Daniela Bârsan şi Mădălina Dobrovolschi.

Partidul Naţional Liberal este prima formaţiune cu care preşedintele Iohannis se consultă pentru stabilirea "direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai".

Şeful statului mai are programate marţi consultări cu reprezentanţii USR şi cu cei ai UDMR.

Consultările vor continua miercuri cu reprezentanţii PMP, ALDE, ai grupului parlamentar PRO Europa, grupului parlamentar al minorităţilor naţionale şi PSD.

Comentarii

loading...