13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAtenţionare meteo: Cod galben de ceaţă pentru 16 judeţe

Atenţionare meteo: Cod galben de ceaţă pentru 16 judeţe

În zona de munte, dar şi în mai multe localităţi din Caraş se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi 75 – 90 de kilometri pe oră.

Totodată, în judeţele Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Galaţi şi Iaşi este cod galben de ceaţă până la ora 8.00. Poliţiştii rutieri atrag atenţia că vizibilitatea este redusă de ceaţă pe mai multe drumuri din Moldova.

Centrul Infotrafic anunţă că ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri pe drumuri din judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi, Harghita, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea.

Pentru reducerea riscului de accidente, şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să evite manevrele riscante, să utilizeze luminile de ceaţă şi să crească distanţa în deplasare.

Judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Brăila, Teleorman şi Buzău sunt sub atenţionare cod galben de ceaţă până la ora 9.00, Tulcea până la ora 10.00, iar Harghita până la ora 11.00, aici cu posibile depuneri de chiciură.

 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă