Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

shutterstock: ilustrație penitenciar

ANP: Alți doi angajați ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmați pozitiv pentru Coronavirus

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2020 - 13:08

Informare de presă, ANP:

,,Alți doi angajați ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmați pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițiștii de penitenciare nu au interacționat cu persoane private de libertate, în prezent nefiind înregistrate cazuri de îmbolnăviri în rândul deținuților.

Cei doi polițiști de penitenciare fac parte din grupul de contacți atribuit primului caz, comunicat public în data de 19.04.2020.

Precizăm că, până la acest moment, cu excepția celor patru cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Giurgiu.

În continuare, unitatea de detenție aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Giurgiu și măsurile stabilite în cuprinsul metodologiei de intervenție a sistemului penitenciar.”

 

 

Comentarii