9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAglomerație pe drumurile către mare și către munte

Aglomerație pe drumurile către mare și către munte

Trafic intens se înregistrează şi pe raza staţiunilor Buşteni şi Azuga în ambele sensuri, precizează un comunicat de presă.

Totodată, trafic intens este şi pe DN 39 Constanţa – Mangalia, circulându-se în coloană între Agigea şi Eforie Nord, în ambele sensuri, şi între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, pe sensul către Constanţa.

În coloană se circulă şi la ieşirea de pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, către DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Bascov, judeţul Argeş.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se circulă în condiţii de fluenţă, fără tronsoane pe care să se formeze colane de autovehicule.

“Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto care se deplasează către diverse zone turistice să respecte limitele legale de viteză şi indicaţiile poliţiştilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie sau direcţia de deplasare, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. Pe autostradă, acordaţi prioritate când părăsiţi spaţiile de servicii şi nu circulaţi pe banda de urgenţă”, se arată în comunicatul citat. 

Cele mai citite

Andy Murray, accidentare gravă la gleznă! Fostul lider mondial se va retrage la finalul acestui sezon

Fostul lider mondial Andy Murray a suferit o accidentare gravă la gleznă în timpul partidei pierdute cu Tomas Machac în turul al treilea al...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...
Ultima oră
Pe aceeași temă