Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adina Florea i-a deschis dosar penal lui Timmermans

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans şi Procurorul General al României Augustin Lazăr vor trebui să se prezinte la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) anunţă luju.ro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2019 - 18:27

Aşadar, în cursul zilei de miercuri, 20 februarie 2019, Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a informat redactia Lumea Justitiei ca plângerea împotriva lui Timmermans, Jourova, Cristea şi Lazar a fost inregistrată la această structură, fiind constituit dosarul nr. 295/P/2019.

Potrivit sursei citate mai sus, cu subsemnatul trebuie să mai dea și șefa reprezentantei Comisiei Europene în România Angela Cristea și comisarul european pe Justiție Vera Jourova. Se va întampla asta în dosarul constituit în urma plângerii formulate de Lumea Justiției, care a sesizat „falsificarea Raportului MCV din 13.11.2018”.

Lumea Justiției a formulat în 30 ianuarie 2019 denunț împotriva lui Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea și Augustin Lazar pentru fapte de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals intelectual, comunicare de informații false, toate în legatura cu falsificarea Raportului MCV.

Citiți mai multe pe luju.ro

Comentarii

loading...