Accident tragic în județul Vrancea. A murit unul dintre cei mai respectați lideri ai romilor

Un accident de circulație produs în județul Vrancea a dus la decesul unuia dintre cei mai respectați lideri ai comunității romilor.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.03.2021 - 10:15

Un accident de circulație produs în județul Vrancea a dus la decesul lui Marcel Codreanu, care era unul dintre cei mai respectați lideri ai comunității romilor.

Decesul a fost confirmat printr-un mesaj de condoleanțe transmis de Partida Romilor Pro-Europa, Sucursala județeană Vrancea.

Primul anunț despre acest accident rutier fusese făcut, vineri dimineață, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Vineri dimineaţă, în jurul orei 10,20, poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea au intervenit la un accident rutier, pe Drumul Naţional 2 - E85, în localitatea Mărăşeşti. Conform primelor date, din cauza unei defecţiuni tehnice, una dintre roţile unui autocamion care rula pe E85 s-ar fi desprins şi ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focşani, care se afla în imediata apropiere a părţii carosabile", a anunțat, la acel moment, IPJ Vrancea.

Comentarii