Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă / Mihai Diac

Accident naval pe Dunăre. Canalul Sulina este blocat

Dunărea maritimă este blocată, luni la amiază, în dreptul localităţii Partizani de pe brațul Sulina.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.08.2020 - 16:34

Un corp de navă care era remorcat, pe apă, spre Marea Neagră s-a desprins din legătura cu una dintre barjele care-l însoțeau și a blocat canalul Sulina, în zona localității Partizani.

Corpul de navă a fost construit la şantierul naval din Brăila, iar cel mai scurt drum până la Marea Neagră este prin Delta Dunării, pe brațul Sulina.

Din cauza acestui eveniment, circulația vasului - pasager care transportă călători între orașele Tulcea şi Sulina este întârziată. O echipă de intervenție lucrează pentru a repune în circulație corpul de navă.

Comentarii