Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

159 elevi, cadre didactice și angajați din învățământ sunt internați cu Covid-19 în Timiș

87 elevi din unitățile de învățământ din județul Timiș sunt internați cu diverse simptome în spitale. Sub tratament se află și 54 cadre didactice.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2020 - 15:15

Bilanțul total al persoanelor din sistemul de învățământ infectate cu Covid-19 în județul Timiș care se află în unitățile medicale este completat de 10 persoane încadrate ca personal didactic auxiliar și 8 ca făcând parte din personalul nedidactic, transmite Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

Județul Timiș se află în acest moment în scenariul roșu, cu o rată de infectare stabilită miercuri la ora 10.00 la 3,39 cazuri în ultimele două săptămâni, raportate la un număr de o mie de locuitori.

Comentarii