23.2 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăLifestyleMihai Bobonete a devenit viral! Ce comentariu a lăsat la postarea Mădălinei...

Mihai Bobonete a devenit viral! Ce comentariu a lăsat la postarea Mădălinei Ghenea

Mihai Bobonete, cunoscut pentru umorul său savuros, a revenit cu o nouă replică plină de ironie și umor la o postare a Mădălinei Ghenea.

În stilul său caracteristic, Bobonete a comentat că este „neliniștit” din cauza găurilor din maioul ei, stârnind zâmbete și reacții din partea fanilor.

Glumele sale sunt apreciate pentru tonul ușor și prietenos, iar replicile sale în mediul online sunt adesea foarte populare.

Comentariul lăsat de Mihai Bobonete la postarea Mădălinei Ghenea

„Sărut mâna! Nu știu dacă ați luat maioul de pe net, dar să știți că are mici defecte. Ori a mai fost purtat, ori așa a venit din fabrică.

Mai bine făceați retur și să vă fi trimis unul nou, că așa, cu ăsta, pare că v-au ajuns necazurile de la urmă. Acum nu-mi mai fac griji de gresie sau faianță, acum sunt neliniștit cu găurile astea din rufe.

În rest, ca de obicei, parcă ne luați un văl după ochi. Chiar am vrut să întreb, jucați sport zilnic?” i-a comentat Mihai Bobonete la poză.

Mihai Bobonete este un actor, comediant și prezentator de televiziune român, cunoscut în special pentru rolul său din serialul de succes „Las Fierbinți”.

Născut pe 14 iunie 1980, în Craiova, Mihai a devenit rapid o figură apreciată în lumea divertismentului românesc datorită stilului său autentic de umor.

Cariera sa a început în stand-up comedy, unde s-a remarcat prin spectacolele pline de energie și observațiile amuzante despre viața cotidiană.

Talentul său în comedie i-a adus un loc în distribuția serialului „Las Fierbinți”, unde interpretează personajul Bobiță, un rol care l-a consacrat pe plan național.

Bobiță, proprietarul barului din satul fictiv Fierbinți, este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale publicului român.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mașină de aproape o jumătate de milion de dolari, la Registrul Auto Român

O mașină în valoare de aproape o jumătate de milion de dolari a fost adusă la Registrul Auto Român pentru efectuarea inspecției tehnice. Mașina...

Agricultorii afectați de secetă pot amâna plata ratelor la bănci până la finalul anului 2025, conform unui nou proiect legislativ

Agricultorii afectați de secetă vor avea posibilitatea de a amâna plata ratelor și datoriilor la bănci și firme de leasing până la sfârșitul anului...

Se scoate la licitație un tronson al unui drum de mare viteză

Un nou tronson din drumul expres Târgu Jiu - Filiași a fost scos la licitație de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere...
Ultima oră
Pe aceeași temă