5.4 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialBT Asigurari si-a triplat primele incasate de la clienti

BT Asigurari si-a triplat primele incasate de la clienti

Compania de asigurari a Bancii „Transilvania” – BT Asigurari – si-a triplat primele incasate in acest an, comparativ cu perioada similara a anului trecut. Primele brute subscrise in primul semestru de catre BT Asigurari au avansat cu 173 la suta fata de perioada similara a anului trecut, la 92 milioane RON, in timp ce primele brute incasate s-au triplat. Ele au ajuns la o valoare totala de 94 milioane RON.
Asigurarile generale detin 94 la suta din totalul primelor brute subscrise. Ele au ajuns la 86,6 milioane RON, in crestere cu 174 la suta fata de primul semestru al anului 2005. Compania a platit daune de circa 37,5 milioane RON pentru categoria asigurarilor generale, cu peste 200 la suta fata de nivelul raportat in perioada ianuarie-iunie a anului trecut.
Reteaua de vanzari a BT Asigurari era formata din 180 de agentii. Societatea ocupa, la sfarsitul anului trecut, locul 10 in topul national al firmelor de asigurare, la categoria asigurari generale, cu o cota de piata de 2,87 la suta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă