13.2 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiSchimbări pentru Meta? De ce logo-ul aplicației Facebook a devenit negru

Schimbări pentru Meta? De ce logo-ul aplicației Facebook a devenit negru

Utilizatorii aplicației Facebook au observat ceva ciudat și diferit la aplicația de pe telefonul lor. Aceștia spun că sigla a devenit neagră, cu un „f” albastru, așa cum se poate vedea și în imagine.

De ce logo-ul aplicației Facebook a devenit negru

Unii utilizatori care au telefonul pe modul întunecat au adăugat imagini cu aplicația lor având un fundal alb cu „f” albastru.

O discuție de pe Reddit, care a început joi, se intitula „Ce e în neregulă cu sigla Facebook?” arată un „f” mic albastru pe un fundal negru, în loc de un fundal albastru cu un „f” alb, potrivit USA Today.

„Culoarea a devenit ciudată odată cu ultima versiune. Am șters și reinstalat aplicația de două ori. Tot nu a rezolvat problema. Aveți sugestii?”, întreba cineva pe Reddit.

De altfel, jurnalista Ilana Keller de la USA TODAY Network a raportat că a văzut o siglă neagră după ce și-a actualizat aplicația Facebook pe iPhone-ul său. Telefonul lui Keller nu era în modul întunecat.

USA TODAY a contactat Meta cu privire la noua schemă de culori de pe aplicație.

Schimbarea pare să nu fie disponibilă pe toate telefoanele mobile, deoarece mai multe persoane au încă culorile originale.

De la lansarea sa în 2004, Facebook a reușit să transforme profund modul în care interacționăm și comunicăm în era digitală.

Inițial conceput ca o rețea socială exclusivă pentru studenții de la Universitatea Harvard, Facebook a evoluat rapid într-o platformă globală de socializare, având impact semnificativ asupra vieților noastre personale și profesionale.

Fondat de Mark Zuckerberg și colegii săi de la Harvard, Facebook a fost lansat inițial sub numele „TheFacebook” ca o modalitate de a conecta studenții universității.

După succesul inițial, rețeaua s-a extins la alte universități și, în cele din urmă, a devenit accesibilă publicului larg.

Acest salt rapid a marcat începutul unei revoluții în comunicare, iar Facebook a devenit una dintre cele mai influente platforme de social media din lume.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă