16.7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăȘtirile zilei"Desert Titanium", noua culoare pentru iPhone 16, potrivit unor zvonuri

„Desert Titanium”, noua culoare pentru iPhone 16, potrivit unor zvonuri

Noua nuanță asemănătoare bronzului, despre care se spune că va înlocui „Blue Titanium” în viitoarea gamă iPhone 16 Pro de la Apple, ar putea fi numită „Desert Titanium”, conform macrumors.

„Desert Titanium”, noua culoare pentru iPhone 16, potrivit unor zvonuri

Leaker-ul cunoscut sub numele de „Majin Bu” a menționat numele în cadrul unei postări de duminică pe X (Twitter), în care a împărtășit o imagine cu inelele obiectivelor de cameră, despre care se presupune că sunt destinate modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max.

iPhone, lansat de Apple în 2007, a redefinit industria smartphone-urilor cu un design elegant și funcționalități inovatoare.

Primul model a introdus un ecran tactil capacitiv, eliminând necesitatea tastaturilor fizice și facilitând navigarea intuitivă.

De-a lungul anilor, iPhone a evoluat constant, aducând îmbunătățiri semnificative în performanță, cameră și software.

Inovațiile precum Face ID, camerele avansate și integrarea cu ecosistemul Apple continuă să stabilească standarde în tehnologia mobilă. iPhone rămâne un simbol al inovației și al designului premium în lumea smartphone-urilor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

SUA sancționează mai multe entități internaționale pentru sprijinul programelor de drone ale Pakistanului și Iranului

Statele Unite au anunţat luni o serie de sancţiuni care vizează aproximativ 20 de entităţi din mai multe ţări din lume şi acuzate că...

„Candidatul Perfect” este în cinema!

Filmul "Candidatul perfect", regizat de Alex Coteț, va debuta pe 22 octombrie în cinematografele din România și este unul dintre cele mai așteptate filme...

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, în sferturile probei de dublu la Tokyo

Perechea româno-spaniolă formată din Monica Niculescu și Cristina Bucșa a reușit să se califice în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul...
Ultima oră
Pe aceeași temă