8 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiGoogle a lansat oficial noile telefoane Pixel 9, Pixel 9 Pro și...

Google a lansat oficial noile telefoane Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL

Google a lansat oficial marți seara noile modele de telefoane Pixel 9, inclusiv Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL, considerate cele mai avansate dispozitive mobile pentru sistemul de operare Android și rivale directe ale viitoarei serii iPhone 16 de la Apple. Toate cele trei variante sunt livrate cu Android 14 și beneficiază de 7 ani de actualizări pentru sistemul de operare, securitate și funcții noi Pixel.

Google a lansat seria Pixel 9

Noua serie de telefoane Pixel 9 vine echipată cu Gemini, asistentul integrat de Inteligență Artificială al Google, care aduce funcții inovatoare. Printre acestea se numără funcția „Adaugă-mă”, care permite utilizatorilor să apară în fotografii în timp ce le fac.

Pixel 9 Pro XL, cel mai mare și mai performant dintre cele trei modele, este echipat cu noul procesor Tensor G4 și 16 GB de RAM, oferind o performanță de vârf în domeniul inteligenței artificiale.

Acest model promite fotografii și videoclipuri de ultimă generație și include un an gratuit din planul Google One AI Premium, care oferă acces la funcții suplimentare de inteligență artificială.

Telefoanele Google Pixel sunt smartphone-uri dezvoltate de Google, cunoscute pentru integrarea profundă cu serviciile Google și pentru inovațiile în camera foto.

Lansate pentru prima dată în 2016, modelele Pixel se disting prin software-ul lor curat și actualizările rapide, fiind printre primele care beneficiază de cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Android.

Pixel oferă caracteristici avansate de captură foto, cum ar fi tehnologia de procesare a imaginii bazată pe inteligență artificială, și sunt apreciate pentru performanța consistentă și suportul de lungă durată.

De asemenea, telefoanele Pixel integrează asistentul Google pentru o experiență de utilizare optimizată.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Etapa a 3-a Europa League: Glasgow Rangers-FCSB 4-0

FCSB a pierdut în deplasare cu Glasgow Rangers, scor 0-4, în etapa a 3-a din Europa League. În urma acestui rezultat, campioana României a...

Primele trupe nord-coreene au sosit în regiunea Kursk

Coreea de Nord a trimis aproape 12.000 de soldați în Rusia, inclusiv 500 de ofițeri și trei generali Primii soldați nord-coreeni care au participat alături...

Protest de amploare la Guvern. Silvicultorii vor schimbarea Legii pensiilor

Silvicultorii, polițiștii și feroviarii atrag atenția asupra condițiilor dificile de muncă din sectorul lor Federația Sindicatelor din Silvicultură Silva va organiza vineri, 25 octombrie 2024,...
Ultima oră
Pe aceeași temă