21.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăLifestylePretenții de vedetă: Cerințele lui 50 Cent înaintea concertului din București

Pretenții de vedetă: Cerințele lui 50 Cent înaintea concertului din București

50 Cent va susține un concert la București pe 18 august, iar pregătirile pentru sosirea sa sunt în plină desfășurare, având în vedere cerințele speciale ale artistului.

Rapperul 50 Cent și echipa sa vor fi cazați într-o suită VIP amenajată cu atenție la detalii: două canapele, două fotolii din piele, covoare asortate, palmieri și numeroase plante decorative. De asemenea, lumina și temperatura din cameră trebuie să fie ajustabile pentru confort maxim.

În ceea ce privește alimentația, artistul a solicitat ca mâncarea să fie pregătită cu exact 15 minute înainte de sosirea sa și să fie păstrată în tăvi încălzite.

Meniul său include preparate clasice americane, precum Mac n Cheese, crispy strips, aripioare de pui BBQ, cheeseburgeri cu castraveți murați și friptură de vită bine făcută, servite pe farfurii de porțelan, cu tacâmuri de argint.

Pentru desert, 50 Cent preferă jeleurile acre și ciocolata neagră de calitate

În cameră, acesta dorește platouri cu fructe proaspete, cum ar fi banane, mandarine, lămâi, afine și caju crud. Lista de băuturi include apă plată Smart Water sau Fiji, băuturi energizante și fără zahăr, bere de ghimbir și sucuri naturale de mere și portocale.

50 Cent, pe numele său real Curtis James Jackson III, este un rapper, actor, producător și antreprenor american, devenit faimos în anii 2000.

Cariera lui 50 Cent

Cariera sa a luat avânt în 2003, odată cu lansarea albumului său de debut, Get Rich or Die Tryin’, produs de Dr. Dre și Eminem. Albumul a fost un succes imens, cu piese ca „In Da Club” și „21 Questions” devenind hituri internaționale.

De atunci, 50 Cent a lansat mai multe albume de succes, inclusiv The Massacre (2005), și a vândut milioane de discuri în întreaga lume.

Pe lângă cariera muzicală, 50 Cent a jucat în filme și seriale, a produs emisiuni TV și a fost implicat în diverse afaceri. Un exemplu notabil este implicarea sa în compania Vitaminwater, care i-a adus câștiguri financiare semnificative.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Dopamina politicii sau genetica minciunii

Oamenii politici care nu-și recunosc greșelile, devin antipatici. Tac sau își raționalizează răspunsul, se uită în jur și-și recalibrează discursul. Avem un recul când...

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

Șoferii vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a achita taxa, fără a mai fi penalizați automat Sistemul va fi similar cu cel care...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă