21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăMusicVIDEO. Salvatore Ganacci a încheiat show-ul de la UNTOLD cu o piesă...

VIDEO. Salvatore Ganacci a încheiat show-ul de la UNTOLD cu o piesă de la Phoenix

Sâmbătă, 10 august, în cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD 2024, fanii și participanții au avut parte de momente electrizante și emoționante. Printre atracțiile serii s-au numărat show-urile oferite de Salvatore Ganacci, DJ-ul bosniaco-suedez cunoscut pentru stilul său unic.

Salvatore Ganacci a mixat o piesă de la Phoenix, in memorial Nicu Covaci

Deși Ganacci este renumit pentru mixarea altui gen de muzică la evenimentele din Romănia, de data aceasta a surprins publicul cu un gest emoționant. Într-un omagiu adus recent decedatului Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, DJ-ul a încheiat show-ul cu piesa „Nunta” a formației românești.

Pentru a aduce un plus de autenticitate și apreciere față de România, Salvatore Ganacci a urcat pe scenă îmbrăcat în tricoul lui Gheorghe Hagi, legenda fotbalului românesc. Pe parcursul show-ului, artistul a demonstrat și abilități de fotbalist, driblând mingile pe scenă cu măiestrie.

Nicu Covaci s-a stins din viață

Miercuri seară, Nicu Covaci, legendarul chitarist al trupei Phoenix, a fost condus pe ultimul drum în Timișoara, într-o ceremonie privată.

După ce sute de fani și-au adus omagiu la Filarmonica Banatului în ultimele două zile, trupul neînsuflețit al artistului a fost înmormântat în Cimitirul Eroilor din orașul său natal, cu porțile închise.

Ceremonia, inițial programată pentru joi, a fost devansată fără nicio explicație oficială. În ciuda restricțiilor, care au dus la închiderea porților cimitirului, unul dintre prietenii lui Covaci a reușit să ajungă la eveniment, sărind gardul pentru a fi prezent.

La înmormântare au participat doar câțiva apropiați, membri ai familiei și ai trupei Phoenix, într-o atmosferă de intimitate și respect pentru artistul care a marcat profund muzica românească.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sfidare, numele tău este Klaus

Poate că cei care și-au luat bac-ul cu o notă de peste 7,03 își vor aduce aminte că împăratul roman Caligula şi-a învestit...

3 avantaje ale ghiozdanelor Herlitz pentru copilul tău 

Descoperă trei motive care plasează ghiozdanele Herlitz în topul alegerilor părinților atunci când vine vorba de confortul și sănătatea copiilor lor! Află de ce astfel...

Peste 13 miliarde de euro fonduri nerambursabile atrase pentru energia României

Sunt semnate sau în implementare proiecte de aproape 10 miliarde de euro După 15 luni de mandat, Sebastian Burduja face bilanțul activității la șefia Ministerului...
Ultima oră
Pe aceeași temă