15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportAlte sporturiAnnaliese Drăgan, pe locul 17 la individual compus după primele două rotaţii

Annaliese Drăgan, pe locul 17 la individual compus după primele două rotaţii

La Jocurile Olimpice de la Paris, gimnasta română Annaliese Drăgan se află pe locul 17 în clasamentul calificărilor la individual compus în gimnastică ritmică, după primele două rotații.

Annaliese Drăgan, prezentă la Jocurile Olimpice

Drăgan, aflată la prima sa participare olimpică la doar 18 ani, a obținut 27,200 puncte la cerc, unde s-a clasat pe locul 23, și 30,550 puncte la minge, poziționându-se pe locul 19 în această probă. Cu un total de 57,750 puncte, ea se situează pe locul 17 din cele 24 de gimnaste participante.

În fruntea clasamentului se află italianca Sofia Raffaeli, cu un impresionant total de 70,150 puncte. Doar primele zece gimnaste din calificări vor obține un loc în finala de la individual compus, programată vineri, de la ora 15:30.

Annaliese Drăgan este o tânără talentată din România, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile în gimnastică ritmică. Cu o grație deosebită și o tehnică impecabilă, Annaliese a reușit să atragă atenția atât pe plan național, cât și internațional, devenind una dintre sportivele promițătoare ale generației sale.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Atac masiv cu drone al Ucrainei pe teritoriul Rusiei: 125 de drone distruse, daune în mai multe regiuni

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, Ucraina a lansat un atac de amploare cu drone pe teritoriul Rusiei, provocând daune în mai multe...

Primăria București organizează o licitație pentru un împrumut de 69,6 milioane lei

ING Bank România, BRD - Groupe Societe Generale, UniCredit Bank România și Raiffeisen Bank România participă la licitația organizată de Primăria Municipiului București (PMB)...

Autoritățile din Capitală și Ilfov declară că sunt pregătite să intervină, dacă vor exista situații de urgență

La nivelul tuturor sectoarelor, au fost activate echipele de intervenție în regim de permanență, cu utilaje și materiale În Sectorul 6, primăria a cerut reprezentaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă