14.5 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăLifestyleMesajul secret al lui Kate Middleton adresat prietenilor săi

Mesajul secret al lui Kate Middleton adresat prietenilor săi

Kate Middleton, care este în prezent supusă chimioterapiei în urma diagnosticului de cancer, și-a lăsat odată prietenii în stare de șoc cu un mesaj pentru ei, scrie presa internațională.

Mesajul secret al lui Kate Middleton adresat prietenilor săi

Kate, care a ținut prima pagină a ziarelor pentru idila ei fulgerătoare cu prințul William cu câțiva ani înainte de nunta lor din 2011, se pregătea deja pentru o schimbare oficială a poreclei sale.

Potrivit celei mai recente cărți a biografului regal Robert Jobson, Prințesa de Wales le-a trimis un e-mail prietenilor ei în care le cerea să îi spună Catherine în loc de informalul Kate.

Potrivit lui Jobson, mesajul lui Kate i-a lăsat pe prieteni șocați, deoarece „a contribuit la speculațiile” potrivit cărora William urma să o ceară în căsătorie.

Jobson citează un articol din 2008 al editorialistului Adam Helliker de la Sunday Express, care a dezvăluit că aceasta a scris „un e-mail plin de umor către prietenii ei apropiați”, exprimându-și dorința de a fi numită Catherine.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sfânta Mediocritate – Academia Catavencu

Avem două declarații: Victor Ciutacu: „ Căutăm diplomele lui Ciolacu, dar avem un olimpic la Capitală și rezultatele priceperii le trăim zilnic”. Victoria Stoiciu, consiliera lui...

Patriarhia Română îndeamnă la solidaritate cu oamenii afectați de inundațiile din Moldova

Patriarhia Română face apel la solidaritate cu persoanele afectate grav de inundaţii şi transmite un mesaj de compasiune familiilor îndoliate. "În urma inundaţiilor masive din...

Primul tren electric chinezesc din România va circula doar pe anumite trasee

Primul tren chinezesc electric urmează să fie inaugurat pe căile ferate din România. Acesta va prinde o viteză de 160 de kilometri pe oră...
Ultima oră
Pe aceeași temă