15.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăInternaționalAtac în Franța: Un mort și doi răniți, după ce au fost...

Atac în Franța: Un mort și doi răniți, după ce au fost împușcați de un bărbat

Un bărbat a fost ucis și alți doi au fost răniți într-un atac armat care a avut loc duminică seara în Grenoble, sud-estul Franței. Informația a fost confirmată de parchet, după ce publicația Dauphiné Libéré a dezvăluit detaliile incidentului.

Atacul s-a produs în în Grenoble, sud-estul Franței, în jurul orei locale 20.00 (21.00, ora României), când trei bărbați au fost vizați de tiruri cu arme de foc de către un agresor aflat pe o trotinetă electrică, într-un cartier problematic al orașului.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 47 de ani, se afla în stop cardio-respirator la sosirea echipajelor de salvare și a fost declarat decedat la spital, potrivit AFP, citată de News.ro.

Ceilalți doi bărbați, în vârstă de 24 de ani, au fost răniți, unul dintre ei în mod grav.

Parchetul a deschis o anchetă pentru „asasinat și tentativă de asasinat”, iar cazul a fost preluat de Divizia Criminalității Organizate și Specializate (DCOS) din cadrul Poliției Judiciare.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Netanyahu spune că Israelul se confruntă cu un război pe șapte fronturi

Netanyahu a afirmat că Israelul are dreptul să se apere și că nu îi va uita pe cei 101 ostatici pe care îi va...

Germania, Franța și alte state UE fac eforturi pentru a accelera întoarcerea migranților în țările lor

Șaptesprezece țări europene au cerut Comisiei Europene să înăsprească regulile UE privind returnarea migranților ilegali în țările lor de origine Scrisoarea către Comisia Europeană a...

Sarea recristalizată din România care provine dintr-un zăcământ vechi de 2 milioane de lei

Sarea recristalizată vândută de compania de stat Salrom provine dinte-un depozit vechi de 2 milioane de ani, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului: „Știați...
Ultima oră
Pe aceeași temă