18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportFotbalReal Madrid - AC Milan. Campioana Europei, învinsă de italieni

Real Madrid – AC Milan. Campioana Europei, învinsă de italieni

Real Madrid nu a reușit să treacă de italienii de la Milan, fiind învinși cu 1-0, iar singurul gol al partidei a fost marcat de Samuel Chukwueze.

AC Milan – Real Madrid 1-0

După un început promițător cu o victorie de 3-0 împotriva Albacete, Real Madrid a suferit prima înfrângere din pregătirile de vară, fiind învinsă de AC Milan cu 1-0 într-un amical desfășurat în Statele Unite ale Americii.

Meciul s-a desfășurat pe stadionul Soldier Field din Chicago, în fața a peste 60 de mii de spectatori.

Partida a fost una plină de acțiune, dar singurul gol al meciului a fost marcat de Samuel Chukwueze în minutul 55, după o pasă decisivă de la Mattia Liberali, un tânăr jucător de doar 17 ani.

Important a fost să ne luptăm și am făcut asta pe tot parcursul jocului,

a spus Carlo Ancelotti la finalul duelului. 

După această înfrângere, Real Madrid se pregătește pentru următoarele două meciuri amicale pe pământ american. Echipa lui Carlo Ancelotti va înfrunta joi rivala FC Barcelona la East Rutherford, New Jersey. Următorul test va avea loc pe 6 august, când madrilenii vor juca împotriva formației engleze Chelsea Londra, la Charlotte.

Endrick, la doar 17 ani, are o iubită model

În urmă cu ceva timp, când evolua pentru naționala Braziliei, Endrick a avut și un moment emoționant în tribune, unde a avut susținerea iubitei sale.

Prezența acesteia l-a motivat și mai mult și i-a oferit o sursă suplimentară de inspirație în timpul jocului.

Despre AC Milan

Fondat pe 16 decembrie 1899 de doi englezi, Alfred Edwards și Herbert Kilpin, AC Milan este unul dintre cele mai renumite și de succes cluburi de fotbal din Italia și din lume.

Clubul are sediul în Milano, Lombardia, și își desfășoară meciurile de acasă pe stadionul San Siro, cunoscut și sub numele de Stadio Giuseppe Meazza, care are o capacitate de aproximativ 80.000 de locuri.

AC Milan este cunoscut pentru palmaresul său impresionant, având în vitrina sa numeroase trofee importante. Clubul a câștigat de 19 ori Serie A, campionatul italian de fotbal, și de 5 ori Coppa Italia.

La nivel european, AC Milan a triumfat de 7 ori în Liga Campionilor UEFA, fiind unul dintre cele mai de succes cluburi din competiția europeană, devansat doar de Real Madrid. De asemenea, echipa a câștigat de 5 ori Supercupa Europei și de 3 ori Cupa Intercontinentală.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Autoritățile sunt pregătite să evacueze oamenii

ANM avertizează că un cod portocaliu va fi valabil în perioada 29 septembrie ora 08:00 - 30 septembrie ora 10:00. „După emiterea avertizărilor au fost...

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Inundațiile din 1970, o catastrofă care a marcat o generație

Anul în care râurile au devenit oceane în România, a schimbat fața multor zone Inundațiile din 1970 au fost unul dintre cele mai devastatoare evenimente...
Ultima oră
Pe aceeași temă