19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO. Incendiu Slatina, pe terenul fostei unități militare

VIDEO. Incendiu Slatina, pe terenul fostei unități militare

Un incendiu de proporții a izbucnit pe terenul fostei unități militare din Slatina, unde aproximativ două hectare de vegetație uscată sunt afectate de flăcări.

Incendiu Slatina, s-a emis Ro-Alert

Din cauza degajărilor mari de fum, autoritățile au emis o avertizare prin sistemul Ro-Alert pentru a informa și proteja populația locală. Intervenția echipelor de pompieri este în desfășurare pentru a controla și stinge incendiul.

„În acest moment incendiul a fost localizat, nu mai există pericol de propagare, se lucrează pentru lichidare”, au declarat oficialii ISU Olt.

Terenul fostei Unități Militare din Slatina, acum aparținând Ministerului Apărării Naționale (MApN), a fost cuprins de flăcări. Acest teren a trecut prin mai multe runde de predare-primire între MApN și Primăria Municipiului Slatina.

Primăria a utilizat o parte din teren pentru a construi Parcul Tineretului și două restaurante fast-food, McDonald’s și KFC, în zona dinspre bulevardul A.I. Cuza.

Partea de teren rămasă neexploatată a fost retrocedată în acest an MApN-ului, ca urmare a neîndeplinirii obligațiilor asumate de Primăria Slatina prin protocolul de predare-primire.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă