16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO. Haos în Anglia! Un individ a atacat cu cuțitul mai multe...

VIDEO. Haos în Anglia! Un individ a atacat cu cuțitul mai multe persoane, printre care și copii

Un atac cu cuțitul a avut loc într-un orășel din nord-vestul Angliei, unde cel puțin opt persoane, inclusiv copii, au fost rănite.

Alertă! Atac în Anglia

Potrivit martorilor, agresorul a atacat în timpul unui curs de yoga și dans destinat elevilor de școală primară, afectând în mod special fetele prezente la eveniment.

Poliția a reținut un suspect în legătură cu incidentul, dar nu a furnizat informații suplimentare despre motivele atacului sau despre identitatea victimelor. Autoritățile au declarat că nu există o amenințare continuă pentru public.

Cel puțin opt persoane au fost rănite, printre care și copii

Cel puțin opt persoane, unele dintre ele copii, au fost rănite luni într-un atac cu cuțit în nord-vestul Angliei, au anunțat serviciile de urgență, scrie AP.

Un martor a povestit că a văzut copii înjunghiați fugind dintr-un centru comunitar unde avea loc un eveniment de dans și yoga cu tema Taylor Swift, pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.

Prim-ministrul Keir Starmer a numit atacul „oribil și profund șocant”.

Poliția din Merseyside a declarat că ofițerii au fost chemați în jurul prânzului la o adresă din Southport, un oraș de pe litoral cu aproximativ 100.000 de locuitori în apropiere de Liverpool.

Serviciul de Ambulanță Nord-Vest a declarat că medicii au tratat opt persoane cu răni prin înjunghiere. Persoanele rănite au fost transportate la spitale locale, inclusiv la un spital pentru copii.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Zeci de elevi au ajuns la spital după ce au mâncat la școală

Zeci de elevi de la Școala gimnazială din comuna Vlădaia, județul Mehedinți, au ajuns la spital după ce au mâncat la școală prin programul...

Milionarul care merge cu autobuzul și metroul în București. „E mult mai ieftin”

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, a vorbit recent despre alegerile sale de transport în București. https://www.youtube.com/watch?v=84HAy8MRl3s Patronul de la FC Botoșani merge cu metroul când...

Inteligența artificială de pe Apple va fi disponibilă în mai multe limbi

Apple a anunțat că va extinde numărul limbilor suportate de inteligență artificială, Apple Intelligence, începând cu anul viitor. Inteligența artificială de pe Apple va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă