10.9 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialProgramul saptamanal de oprire a apei

Programul saptamanal de oprire a apei

Luni. Intre orele 8.30-20.30, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Splaiul Unirii, Mircea Voda, Octavian Goga, precum si la Camera de Comert si Industrie.
Marti. Intre orele 8-24, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Soseaua Mihai Bravu nr. 120-140 – intre Matei Voievod nr. 105-137 si Pache Protopopescu, Aleea Lunguletu si Medic Zlatescu. Intre orele 9-20, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Panduri, Doctor Rainer, Doctor Alexandru Vitzu, Ion Ghiulamia, Geniului, Doctor Baltazar si se va inregistra presiune redusa in perimetrul: Panduri, 13 Septembrie, Progresului si Buturugeni. Intre orele 8-22, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Prelungirea Ghencea, Valea Oltului, precum si la Sere Militari.
Miercuri. Intre orele 9-16, se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Ion Mihalache, Turda, Hagi Ghita, V. Gherghei, Constantin David Tica si se va inregistra presiune scazuta in perimetrul strazilor: Alex. Constantinescu, Trotusului si Aviator Petre Cretu.
Joi. Intre orele 8.30-20.30, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Fizicienilor, Plt. Nedelcu Ion, Segovia si Dumitru Dragan.
Vineri. Intre orele 8.30-20.30, se va opri alimentarea cu apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Izvorul Trotusului, Izvorul Rece, Constantin Brancoveanu si Aleea Tebea. Apa Nova a luat aceste masuri in vederea executarii lucrarilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă