14.3 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăPoliticăȚinută de peste 3.000 de euro pentru Carmen Iohannis. Prima Doamnă și...

Ținută de peste 3.000 de euro pentru Carmen Iohannis. Prima Doamnă și Klaus, prezenți la inaugurarea Casei României, la Ambasada României din Paris

În cadrul evenimentului de inaugurare a Casei României la Ambasada României din Paris, înainte de deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice, Carmen Iohannis a strălucit într-o ținută elegantă.

Ținuta lui Carmen Iohannis, peste 3.000 de euro

Rochia pe care a purtat-o Prima Doamnă a României a avut un preț semnificativ, costând aproximativ 1.500 de euro, de la celebra casă de modă Dolce&Gabbana, potrivit Libertatea.

Totuși, geanta cu care a accesorizat rochia a fost chiar mai scumpă, având o valoare estimată de 2.850 de euro, alături de sandale negre.

Eli Lăslean se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis

Eli Lăslean este designerul care se ocupă de ținutele Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, de opt ani.

Colaborarea dintre cele două a început în anul 2015, când creatoarea de modă a fost contactată pentru a crea o rochie specială pentru Carmen Iohannis.

De atunci, Eli Lăslean a devenit designerul preferat al Primei Doamne, creând pentru aceasta numeroase ținute elegante pentru evenimente oficiale și ocazii speciale.

Această colaborare de lungă durată a fost apreciată atât pentru stilul sofisticat, cât și pentru atenția la detalii, care au contribuit la imaginea publică distinsă a lui Carmen Iohannis.

Discursul lui Klaus Iohannis

„Sunt bucuros să mă aflu astăzi aici, alături de dumneavoastră, pentru a deschide împreună simbolic ușile Casei României, aici, la Paris!

Felicit Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Afacerilor Externe și Ambasada României la Paris, care au reușit să aducă un colț de acasă mai aproape de sportivi și de cei care au venit să susțină Echipa Olimpică, dar și de toți cei care vor dori să se reconecteze cu țara sau să o cunoască mai bine.

Prin acest efort deosebit, palmaresul olimpic, valorile și cultura românească sunt mai bine reprezentate și promovate”, a declarat președintele.

„Începând de astăzi, inima României va bate și mai puternic aici, datorită sportivilor noștri care vor intra în cea mai mare competiție internațională. Fiecare moment din această experiență va fi unul memorabil, iar munca, dedicarea și perseverența vor fi răsplătite cu rezultate pe măsură”, a mai spus Iohannis.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Helmuth Duckadam cere pensii viagere pentru eroii de la Sevilla! „Merităm din plin!”

Fostul portar Helmuth Duckadam se implică în scandalul rentelor viagere, susținând că și jucătorii Stelei care au câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 merită...

Care sunt elementele ce nu trebuie să lipsească dintr-un dormitor modern? Recomandări de la Kalenda

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

4 verificări fundamentale de efectuat în interiorul casei tale înainte de sezonul rece

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă