18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024

Flash

Accident mortal pe Dealul Feleacului

CLUJ-NAPOCA. Doi tineri au murit si alti doi au fost raniti intr-un accident de circulatie care s-a petrecut, luni seara, in judetul Cluj, intre localitatile Valcele si Feleac. Potrivit politistilor, soferul unei masini a pierdut controlul volanului din cauza vitezei prea mari si s-a lovit de un cap de pod, dupa care autoturismul s-a rasturnat si a luat foc.
Conducatorul auto, D. Levente, de 27 de ani, din Cluj-Napoca, impreuna cu Cristina T., 24 ani, aflata pe partea stanga a banchetei din spate, au murit, iar celelalte doua persoane – Marta Timea T., de 24 ani, si Peti Rudolf T., de 26 ani – aflate in masina, au fost ranite. Victimele au fost transportate de urgenta la spital.

Groapa de gunoi din Brad, inchisa de Garda de Mediu

HUNEDOARA. Comisarii Garzii de Mediu Hunedoara au inchis, ieri, groapa de gunoi din municipiul Brad, din cauza poluarii pe care aceasta o producea. „Groapa de gunoi din Brad a functionat deja de 30 de ani si era in plan, conform programelor adoptate de Romania in vederea aderarii la UE, ca sa fie inchisa”, a afirmat seful Garzii de Mediu, comisarul Cristian Moldovan.
Potrivit sursei citate, in acest loc s-au adunat milioane de metri cubi de gunoi. In urma deciziei de inchidere a gropii, operatorul de salubritate din Brad a decis ca de acum incolo sa depoziteze gunoiul la rampa din localitatea Rapolt.
Moldovan a mai spus ca persoanele fizice care vor continua sa arunce acolo resturile menajere vor fi amendate cu pana la 25 de milioane de lei vechi, iar firmele cu pana la 150 de milioane de lei vechi. El a adaugat ca urmatoarea rampa de gunoi care va fi inchisa in judet este cea din municipiul Hunedoara, care functioneaza de peste 40 de ani si care va trebui inchisa pana la sfarsitul anului 2006.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă