12.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu despre mărirea TVA: Doamne, ferește! Cum să măresc TVA

Marcel Ciolacu despre mărirea TVA: Doamne, ferește! Cum să măresc TVA

Întrebat la un post Tv dacă vor fi creșteri de TVA, premierul Marcel Ciolacu a dezmințit această informație.

„Doamne, ferește! Cum să măresc TVA. Am dus inflația de la două cifre la 5%!. Am mărit pensiile, e o tâmpenie. Cum să măresc TVA. Eu sunt social-democrat. Dacă erau liberalii, măreau TVA. Experții au cerut mărirea TVA. Și Banca Mondială și toți. Am scos din facilități. Nu poți să ai facilități toată viața. Cunosc eu un ministru, un deputat și mă încadrez la facilități”, a spus Ciolacu.

Comisia Europeană a cerut României măsuri pentru reducerea deficitului bugetar, iar Nicolae Ciucă a declarat că Guvernul trebuie să prezinte un plan de redresare financiară până la data de 15 octombrie.

Marcel Ciolacu promite că nu va crește TVA în 2025: „Este exclus”

Marcel Ciolacu a respins categoric vineri zvonurile privind creșterea TVA începând de anul viitor. „Este exclus pentru că este total incorect”, a declarat premierul jurnaliștilor.

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat că propunerea de majorare a TVA i-a fost adusă în atenție și în trecut. Iată ce le-a spus acesta jurnaliștor.

Când am preluat funcția de premier, toți specialiștii m-au sfătuit să cresc TVA-ul. Ar fi fost o măsură ușor de implementat, dar incorectă… Având în vedere că inflația era în cifre duble.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă