19.2 C
București
joi, 12 septembrie 2024
AcasăInternaționalTeroare din nou la Paris: O mașină a intrat pe terasa unei...

Teroare din nou la Paris: O mașină a intrat pe terasa unei cafenele

Un vehicul a intrat pe terasa unei cafenele în estul Parisului, miercuri seara, rănind mai multe persoane, potrivit lemonde.fr.

Şoferul maşinii a fugit, iar pasagerul a fost arestat, a anunţat poliţia franceză. El a fost testat pozitiv la alcool.

Bărbat reținut după ce un soldat a fost înjunghiat la Paris

Un militar francez care participa la o patrulă antiteroristă a fost rănit luni seara de un bărbat înarmat cu un cuţit la Gare de l’Est din Paris, iar suspectul a fost arestat, a declarat ministrul de Interne Gérald Darmanin, potrivit barrons.com.
Prognosticul vital al militarului „nu este compromis”, a declarat ministrul pe platforma X. Soldatul a fost rănit la umăr, a declarat pentru AFP o sursă din poliţie.

Acest atac survine vine cu mai puţin de două săptămâni înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august).

„Gândurile sunt la militarul rănit în această seară la Gare de l’Est care participa în cadrul operaţiunii Sentinelle”, a scris, de asemenea, pe X ministrul Forţelor Armate, Sébastien Lecornu.

„Sprijin şi recunoaştere pentru forţele noastre armate care participă mai mult ca niciodată la asigurarea securităţii francezilor”, a adăugat el.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

MApN despre drona care nu a fost doborâtă în România: A existat un risc, dar nu o vulnerabilitate

Purtătorul de cuvânt al MApN, general de brigadă Constantin Spînu, a declarat miercuri că se poate interveni în cazul unui atac ostil împotriva României...

Rezultat șocant în preliminarii U21: Germania zdrobește Estonia cu 10-1

Germania U21 a obținut o victorie categorică împotriva Estoniei U21, scor 10-1, într-un meci din preliminariile Euro 2025, disputat în Tallinn. La pauză, nemții...

Bătălia secundară Harris – Trump de pe ecranele online

Câteva dintre replicile lui Trump au devenit deja virale pe internet În timp ce zeci de milioane de americani s-au conectat, marți, pentru a urmări dezbaterea...
Ultima oră
Pe aceeași temă