14.3 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiTinder te ajută să cucerești mai repede. Oficialii lansează o funcție bazată...

Tinder te ajută să cucerești mai repede. Oficialii lansează o funcție bazată pe inteligență artificială

Aplicația de dating Tinder va face un update care te va ajuta, teoretic, să cucerești mai repede.

Modificări pentru aplicația Tinder

Tinder lansează o funcție bazată pe inteligență artificială care ar trebui să le faciliteze utilizatorilor selectarea unor fotografii mai bune pentru profilurile lor de întâlniri, notează The Verge.

Oficialii aplicației de întâlniri spune că noul său instrument Photo Selector își propune să „elimine presupunerile” atunci când îți alegi cele mai măgulitoare fotografii prin crearea unei selecții diverse care este „optimizată pentru a ajuta utilizatorii să găsească o potrivire”.

Cum se foloșește noul instrument de la Tinder

Pentru a folosi Photo Selector, utilizatorii vor trebui să facă un selfie în interiorul aplicației Tinder și să permită accesul aplicației la fotografiile din galeria dispozitivului.

Noua funcționalitate AI a Tinder va folosi apoi recunoașterea facială pentru a aduna o selecție de imagini pe care utilizatorul le poate revizui și adăuga în profilurile lor.

Procesul de selecție este efectuat pe dispozitiv și nu încarcă galeria foto a utilizatorului în sistemul Tinder.

Potrivit Tinderului, scopul Photo Selector este să ajute utilizatorii să se concentreze pe „crearea de conexiuni semnificative” economisind timp atunci când își alcătuiesc profilurile de dating.

Într-un studiu realizat de aplicație pe 7000 de tineri cu vârsta între 18 și 25 de ani, Tinder spune că a descoperit că persoanele singure petrec în medie 33 de minute selectând fotografia potrivită pentru profilul lor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ligia Deca a început vizita în zonele sinistrate, cu o școală nouă din județul Galați

Cursurile sunt suspendate luni şi marţi în 25 de unităţi de învăţământ din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi Ligia Deca, împreună cu o...

Ligia Deca a început vizita în zonele sinistrate, cu o școală nouă din județul Galați

Cursurile sunt suspendate luni şi marţi în 25 de unităţi de învăţământ din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi Ligia Deca, împreună cu o...

Analiștii CFA România prognozează o inflație de 4,95% și un curs de 5,0735 lei/euro pentru august 2025

Conform sondajului realizat de CFA România în luna august, analiștii financiari estimează o rată a inflației de 4,95% pentru următoarele 12 luni, până în...
Ultima oră
Pe aceeași temă