15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăLifestyleA murit Shannen Doherty. Actrița de 53 de ani suferea de mai...

A murit Shannen Doherty. Actrița de 53 de ani suferea de mai mulți ani de cancer

Shannen Doherty, celebra actriță cunoscută pentru rolurile avute în ”Beverly Hills 90210” și ”Heathers”, a murit la vârsta de 53 de ani, după o luptă grea cu cancerul.

Leslie Sloane, publicistul actriței, a fost cea care a confirmat că Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile memorabile din „Beverly Hills 90210” și „Heathers”, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani.

Diagnosticul ei inițial de cancer la sân, primit în 2015, a condus la o mastectomie. Cu un curaj nemărginit, actrița a continuat să își trăiască viața, iar în 2020 Shannen a împărtășit lumii că boala ei era terminală, descriind vestea ca pe „o pastilă amară de înghițit”.

În iunie 2023, Shannen Doherty a anunțat că boala s-a răspândit la creier, mărturisind că „teama mea este evidentă”.

Shannen Doherty, cunoscută mai ales pentru rolurile din seriale celebre

Shannen Doherty, născută pe 12 aprilie 1971 în Memphis, Tennessee, a devenit o figură iconică în industria filmului și televiziunii. A început să joace de la o vârstă fragedă, debutând în serialul „Father Murphy” în 1981.

Cariera ei a cunoscut un avânt considerabil în anii ’90, odată cu rolul lui Brenda Walsh în serialul de succes „Beverly Hills, 90210”. Acest rol i-a adus recunoaștere internațională și a transformat-o într-un idol al adolescenților. Ulterior, a jucat în filmul „Heathers” (1988), un alt rol notabil care i-a consolidat statutul de actriță versatilă.

În anii 2000, Shannen a revenit în atenția publicului cu rolul Prue Halliwell în serialul „Charmed”, unde a interpretat unul dintre cele trei surori vrăjitoare. Performanța ei în acest serial a fost foarte apreciată, contribuind la succesul său global.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

Cine sunt judecătorii care au votat împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale

Curtea Constituțională a României (CCR) a acceptat o contestație împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, hotărârea fiind definitivă și eliminând-o astfel din cursa...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă