19.6 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăInternaționalTrump, după atentatul asupra lui: „Dumnezeu a fost cel care a împiedicat...

Trump, după atentatul asupra lui: „Dumnezeu a fost cel care a împiedicat să se întâmple inimaginabilul”

Donald Trump a postat din nou, duminică, un mesaj pe platforma sa socială Truth Social, după ce a fost atacat la un miting electoral din Pennsylvania.

Fostul președinte republican pare că și-a revenit după șocul avut sâmbătă, atunci când un necunoscut a deschis focul în timp ce Donald Trump se afla pe scenă. Și-a exprimat nerăbdarea de a vorbi în Wisconsin, unde săptămâna viitoare va avea loc Convenția Națională Republicană.

Cu acest prilej, Trump a anunțat că nu își va schimba programul, subliniind importanța unității naționale. El le-a transmis americanilor să rămână uniți, relatează CNN și The Guardian.

Mulțumesc tuturor pentru gândurile și rugăciunile de ieri, deoarece numai Dumnezeu a fost cel care a împiedicat să se întâmple inimaginabilul.

„Nu ne vom teme, ci în schimb vom rămâne persistenți în credința noastră și sfidători în fața răului”, a continuat fostul președinte. „Iubirea noastră se îndreaptă către celelalte victime și către familiile lor”, a adăugat el, în mesajul postat pe propria rețea de socializare.

„În acest moment, este mai important ca niciodată să rămânem uniți și să ne arătăm adevăratul caracter de americani, rămânând puternici și hotărâți și nepermițând răului să învingă”, a mai spus Donald Trump, chemând națiunea să își adune forțele și să nu lase întunericul să triumfe.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Locomotiva unui tren de călători a luat foc într-o gară din Cluj

Un incident grav a avut loc luni, 17 septembrie, pe calea ferată, când un incendiu a izbucnit în locomotiva unui tren de călători care...

Londra, Antalya și Istanbul, în topul destinațiilor preferate de pe Aeroportul Otopeni, depășind rutele de business

Pentru prima dată în istoria datelor furnizate de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează Aeroportul Otopeni, destinaţiile Londra, Antalya și Istanbul se situează în...

Român prins în Italia cu o cantitate record de cocaină

O încărcătură de cocaină destinată aprovizionării principalelor centre de distribuție din Roma a fost interceptată de Garda Financiară a Comandamentului Provincial Roma la bariera...
Ultima oră
Pe aceeași temă