7.7 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSocialEvenimentVIDEO Breaking Incendiu รฎn parcul IOR

VIDEO Breaking Incendiu รฎn parcul IOR

Update

Incendiul a scฤƒzut รฎn intensitate, pompierii acศ›ionรขnd รฎn timp util pentru a opri rฤƒspรขndirea flฤƒcฤƒrilor la biserica de lemn din parc, aflatฤƒ la cรขศ›iva zeci de metri de focul deschis.
Rฤƒmรขne de analizat acum cauzele care au dus la izbucnirea flฤƒcฤƒrilor รฎn parcul din Sectorul 3 al Capitalei.

Incendiu de proporศ›ii รฎn Parcul IOR din zona Titan

Bucureศ™ti, 14 iulie 2024 – Un incendiu de proporศ›ii a izbucnit astฤƒzi รฎn Parcul IOR din zona Titan. Martorii oculari au surprins imagini foto ศ™i video ale incidentului, care aratฤƒ fumul dens ศ™i negru ridicรขndu-se deasupra parcului, precum ศ™i cenuศ™a care cade din vegetaศ›ia arsฤƒ.

Potrivit primelor informaศ›ii, incendiul pare sฤƒ fi izbucnit รฎn zona retrocedatฤƒ a parcului, unde vegetaศ›ia densฤƒ a facilitat propagarea rapidฤƒ a flฤƒcฤƒrilor. La faศ›a locului se aud sirenele pompierilor, care intervin pentru a controla situaศ›ia. Au trecut aproape 10 minute de la izbucnirea incendiului ศ™i echipele de intervenศ›ie sunt deja mobilizate pentru a limita pagubele ศ™i a stinge flฤƒcฤƒrile.

Incendiul pare sa fie ศ™i mai puternic, asta ศ™i din cauza vรขntului. Fumul tot mai negru s-a ridicat deasupra cartierul Titan. La faศ›a locului au ajuns mai multe autospeciale.

Flฤƒcฤƒrile se apropie cu repeziciune de biserica din lemn din parc

Locuitorii din apropiere sunt sfฤƒtuiศ›i sฤƒ evite zona ศ™i sฤƒ รฎศ™i ia mฤƒsuri de precauศ›ie din cauza fumului dens, care poate afecta sฤƒnฤƒtatea. Vom reveni cu mai multe detalii pe mฤƒsurฤƒ ce vom avea informaศ›ii suplimentare despre cauza incendiului ศ™i despre eforturile de stingere ale acestuia.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

China oferฤƒ รฎmprumuturi suplimentare de peste 500 miliarde de euro pentru proiectele imobiliare nefinalizate

Guvernul chinez a anunศ›at un nou pachet de mฤƒsuri pentru sprijinirea sectorului imobiliar, inclusiv o creศ™tere semnificativฤƒ a creditelor destinate proiectelor nefinalizate, ajungรขnd la...

Un fost atacant de Premier League a condamnat la patru ani de รฎnchisoare pentru filmare ilegalฤƒ

Hwang Ui-jo, fost atacant รฎn Premier League, riscฤƒ patru ani de รฎnchisoare dupฤƒ ce a pledat vinovat pentru filmarea ilegalฤƒ a unor acte sexuale...

AMRCR respinge plafonarea adaosului comercial la produsele romรขneศ™ti, avertizรขnd asupra riscurilor economice

Asociaศ›ia Marilor Reศ›ele Comerciale din Romรขnia (AMRCR) se opune ferm unei posibile mฤƒsuri de plafonare a adaosului comercial la produsele romรขneศ™ti, considerรขnd cฤƒ aceasta...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ