18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăLifestyleEMOȚIONANT! Ana Baniciu a publicat prima fotografie cu micuțul Aris

EMOȚIONANT! Ana Baniciu a publicat prima fotografie cu micuțul Aris

Ana Baniciu și Edy Kovacs au devenit proaspeți părinți, bucurându-se de nașterea primului lor copil, un băiețel pe nume Aris.

Ana, cunoscută pentru transparența sa în social media, a împărtășit astăzi prima imagine cu micuțul Aris, care s-a născut acum o lună.

Fotografia, în care bebelușul apare dormind, a adunat o serie de reacții pozitive din partea fanilor ei, care așteptau cu nerăbdare să îl cunoască pe cel mic.

„Miroase a lapte și iubire”, a scris Ana Baniciu pe pagina sa oficială de Instagram.

Bebeluș dormind liniștit pe o pătură albă
Foto – Instagram

Ana Baniciu s-a născut pe 28 ianuarie 1993 în București și este fiica cunoscutului artist Mircea Baniciu și a actriței Diana Gheorghian. A devenit celebră prin implicarea sa în formația Lala Band și prin rolul din serialul „Pariu cu viața”.

Educația ei include absolvirea Colegiului German Goethe, urmată de Facultatea de Științe Politice. Ana a frecventat și Şcoala de Muzică nr. 1 din București, specializarea pian, și Şcoala de Televiziune și Film.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă