22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiTotul despre smartphone-ul de buget CMF Phone 1: Specificaศ›ii, accesorii ศ™i preศ›

Totul despre smartphone-ul de buget CMF Phone 1: Specificaศ›ii, accesorii ศ™i preศ›

Au fost dezvฤƒluite detaliile mult aศ™teptate ale noului smartphone de buget CMF Phone 1. Dupฤƒ o serie de teasere, compania Nothing a prezentat oficial telefonul.

Sub-brandul CMF al companiei Nothing a dezvฤƒluit mult-aศ™teptatul sฤƒu smartphone de buget, CMF Phone 1. Dupฤƒ sฤƒptฤƒmรขni de teasere, telefonul poate fi acum vฤƒzut รฎn รฎntregime, รฎmpreunฤƒ cu caracteristicile sale inovatoare. Compania a folosit Instagram ศ™i X pentru a detalia informaศ›ii esenศ›iale despre Phone 1, inclusiv variantele de culoare disponibile, accesoriile ataศ™abile ศ™i modalitatea de utilizare a spatele detaศ™abil al telefonului.

CMF Phone 1 va fi lansat รฎn patru culori: Black, Blue, Light Green ศ™i Orange.

Variantele Black ศ™i Light Green au o texturฤƒ subtilฤƒ, รฎn timp ce cele Blue ศ™i Orange sunt acoperite cu piele veganฤƒ.

Unul dintre aspectele inovatoare ale CMF Phone 1 este spatele detaศ™abil, care poate fi schimbat de cฤƒtre utilizatori cu ajutorul unei ศ™urubelniศ›e incluse. Videoclipul postat pe Instagram explicฤƒ รฎn detaliu cum poate fi realizatฤƒ aceastฤƒ operaศ›iune. Deศ™i nu este clar dacฤƒ plฤƒcile detaศ™abile permit acces uศ™or la componente interne precum bateria pentru รฎnlocuire rapidฤƒ, acestea adaugฤƒ un element estetic unic telefonului.

รŽn plus faศ›ฤƒ de panourile detaศ™abile, utilizatorii pot ataศ™a o curea de mรขnฤƒ sau un suport pentru telefon รฎn colศ›ul din dreapta jos al dispozitivului. Existฤƒ, de asemenea, opศ›iunea de a adฤƒuga o carcasฤƒ mai voluminoasฤƒ cu un compartiment bombat, oferind astfel diverse moduri de personalizare ศ™i funcศ›ionalitate.

Specificaศ›iile tehnice ale CMF Phone 1

CMF Phone 1 este echipat cu un SoC Dimensity 7300, o camerฤƒ principalฤƒ de 50MP ศ™i un ecran AMOLED de 6,7 inci cu o ratฤƒ de reรฎmprospฤƒtare de 120Hz. Smartphone-ul include, de asemenea, un slot pentru card microSD ศ™i o baterie de 5.000mAh cu suport pentru รฎncฤƒrcare rapidฤƒ la 30W.

Toate aceste caracteristici plaseazฤƒ CMF Phone 1 รฎntr-o poziศ›ie competitivฤƒ pe piaศ›a smartphone-urilor de gamฤƒ medie.

CMF by Nothing va lansa oficial CMF Phone 1 pe 8 iulie, alฤƒturi de Buds Pro 2 ศ™i Watch Pro 2. Cu preศ›uri accesibile ศ™i caracteristici inovatoare, CMF Phone 1 are potenศ›ialul de a atrage atenศ›ia utilizatorilor din segmentul de gamฤƒ medie, oferind o combinaศ›ie de design atrฤƒgฤƒtor ศ™i performanศ›e solide.

Conform surselor, preศ›ul de plecare va fi de la 200 euro.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

PSD condamnฤƒ decizia CCR de respingere a candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ

โ€œDreptul oricฤƒrui cetฤƒศ›ean de a alege ศ™i de a fi ales. CCR Trebuie sฤƒ explice rapid decizia de invalidare a candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒโ€ Bucureศ™ti, 5...

Reacศ›ia Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ dupฤƒ respingerea candidaturii la alegerile prezidenศ›iale

Diana ศ˜oศ™oacฤƒ a reacศ›ionat dupฤƒ ce Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei i-a respins candidatura la alegerile prezidenศ›iale. Aceasta รฎศ™i cheamฤƒ susศ›inฤƒtorii la un miting: โ€žAbsolut...

PSD condamnฤƒ decizia CCR de respingere a candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ

โ€œDreptul oricฤƒrui cetฤƒศ›ean de a alege ศ™i de a fi ales. CCR Trebuie sฤƒ explice rapid decizia de invalidare a candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒโ€ Bucureศ™ti, 5...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ