15.7 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăInternaționalKylian Mbappé: „Nu ne putem lăsa țara să cadă în mâinile acestor...

Kylian Mbappé: „Nu ne putem lăsa țara să cadă în mâinile acestor oameni. Este urgent.”

Kylian Mbappé afirmă o îngrijorare publică referitoare la rezultatele extremei drepte din cadrul alegerilor din Franța.

Căpitanul naționalei de fotbal a Franței avertizează că țara sa se află într-o situație critică, asta în condițiile în care extrema dreaptă formează primul guvern de după cel de Al Doilea Război Mondial.

Acesta a făcut apel la întreaga națiune să iasă masiv la vot în această duminică, în al doilea tur al alegerilor legislative, deoarece de această decizie depinde viitorul întregii populații.

Aflat la Campionatul European de Fotbal din Germania, înainte de meciul cu Portugalia din sferturile de finală de la Euro2024, acesta a dat o declarație pentru a mobiliza statul francez:

Cred că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ajungeți la urne. Este o situație urgentă. Nu ne putem lăsa țara să cadă în mâinile acestor oameni. Este urgent. Și sper că se vor schimba, că toată lumea se va mobiliza, va merge să voteze și să voteze în direcția bună.

Kylian Mbappé
Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

19 candidaturi au fost respinse la alegerile prezidențiale. Doi candidați au fost respinși

Până în prezent, pentru alegerile prezidențiale din 2024 din România, au fost depuse 19 candidaturi, dintre care doar 7 au fost validate de Biroul...

Cine sunt judecătorii care au votat împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale

Curtea Constituțională a României (CCR) a acceptat o contestație împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, hotărârea fiind definitivă și eliminând-o astfel din cursa...

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...
Ultima oră
Pe aceeași temă