20.2 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSportFotbalTimpul lui Horaศ›iu Moldovan la Atletico s-a terminat, anunศ›ฤƒ presa spaniolฤƒ

Timpul lui Horaศ›iu Moldovan la Atletico s-a terminat, anunศ›ฤƒ presa spaniolฤƒ

Anunศ› รฎngrijorฤƒtor pentru Horaศ›iu Moldovan. La cรขteva zile dupฤƒ ce Romรขnia a fost eliminatฤƒ de la EURO 2024, presa din Spania anunศ›ฤƒ cฤƒ Atletico este รฎn cฤƒutarea unei alte rezerve pentru Oblak.

Pleacฤƒ Horaศ›iu Moldovan de la Atletico Madrid?

Aventura lui Horaศ›iu Moldovan la Atletico Madrid se apropie de final, conform presei spaniole. Internaศ›ionalul romรขn, transferat รฎn iarnฤƒ de gigantul din La Liga, nu a reuศ™it sฤƒ debuteze pentru echipa antrenatฤƒ de Diego Simeone ศ™i a ajuns rezervฤƒ de lux ศ™i pentru naศ›ionala Romรขniei la EURO 2024.

Publicaศ›ia Relevo.com informeazฤƒ cฤƒ Atletico Madrid este deja รฎn cฤƒutarea unui alt portar pentru a-l รฎnlocui pe Moldovan ca rezervฤƒ a lui Jan Oblak, avรขnd รฎn vedere un fotbalist care joacฤƒ รฎn prezent รฎn prima ligฤƒ spaniolฤƒ.

Se pare cฤƒ timpul lui Horaศ›iu Moldovan s-a terminat

รŽn ceea ce priveศ™te portarii, se pare cฤƒ timpul lui Horaศ›iu Moldovan s-a terminat. Portarul romรขn, prezent la EURO 2024 cu ศ›ara sa nu a jucat niciun meci, a ajuns Metropolitano iarna trecutฤƒ, de la FC Rapid 1923.

Moldovan, din cauza competiศ›iei mari cu Jan Oblak, nu a putut debuta รฎn tricoul lui Atletico Madrid, iar romรขnul are ศ™anse mari sฤƒ pฤƒrฤƒseascฤƒ echipa. De aceea Cholo Simeone ศ™i staff-ul sฤƒu au รฎnceput cฤƒutฤƒrile pentru un nou portar.

Printre cei doriศ›i se numฤƒrฤƒ portarul lui Getafe, David Soria. Acesta este pe placul conducerii sportive a lui Atletico, au notat jurnaliศ™tii de laย relevo.com.

Horaศ›iu Moldovan este un talentat portar romรขn, cunoscut pentru abilitฤƒศ›ile sale remarcabile ศ™i contribuศ›ia sa semnificativฤƒ la echipele de fotbal din Romรขnia.

Nฤƒscut pe 20 ianuarie 1998 รฎn Cluj-Napoca, Moldovan a รฎnceput sฤƒ joace fotbal de la o vรขrstฤƒ fragedฤƒ ศ™i a demonstrat rapid calitฤƒศ›i excepศ›ionale ca portar.

Horaศ›iu Moldovan ศ™i-a รฎnceput cariera la clubul local CFR Cluj, unde a progresat prin rรขndurile echipelor de tineret.

Performanศ›ele sale impresionante i-au adus atenศ›ia cluburilor mai mari ศ™i, รฎn cele din urmฤƒ, a fost recrutat de Rapid Bucureศ™ti. La Rapid, Moldovan a continuat sฤƒ-ศ™i dezvolte abilitฤƒศ›ile ศ™i sฤƒ contribuie la performanศ›ele echipei, devenind un jucฤƒtor esenศ›ial รฎntre buturi.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Membrii Asociaศ›iei „Moldova Vrea Autostradฤƒ” manifestare ineditฤƒ pentru autostrada A8

Membrii Asociaลฃiei "Moldova Vrea Autostradฤƒ" au bฤƒtut toba, sรขmbฤƒtฤƒ, pentru a atrage atenลฃia asupra importanลฃei รฎnceperii lucrฤƒrilor la autostrada A8. Reprezentaลฃii MVA sperฤƒ ca prin...

Membrii Asociaศ›iei „Moldova Vrea Autostradฤƒ” manifestare ineditฤƒ pentru autostrada A8

Membrii Asociaลฃiei "Moldova Vrea Autostradฤƒ" au bฤƒtut toba, sรขmbฤƒtฤƒ, pentru a atrage atenลฃia asupra importanลฃei รฎnceperii lucrฤƒrilor la autostrada A8. Reprezentaลฃii MVA sperฤƒ ca prin...

Un accident grav, soldat cu morศ›i ศ™i rฤƒniศ›i, a blocat Valea Oltului

Un accident grav s-a produs sรขmbฤƒtฤƒ dupฤƒ amiaza pe Valea Oltului. O persoanฤƒ a murit ศ™i altele sunt rฤƒnite. Circulaศ›ia maศ™inilor este blocatฤƒ. Potrivit IPJ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ