20.2 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleGerard Butler ศ™i Penny Lanme, povestea de dragoste care zguduie Londra

Gerard Butler ศ™i Penny Lanme, povestea de dragoste care zguduie Londra

Gerard Butler, รฎn vรขrstฤƒ de 54 de ani, a fost vฤƒzut alฤƒturi de Penny Lanme, model. Lanme este cu 25 de ani mai tรขnฤƒrฤƒ decรขt el.

Starul de la Hollywood pฤƒrea cucerit de Penny Lane, รฎn vรขrstฤƒ de 29 de ani, cunoscutฤƒ din Sports Illustrated, รฎn timp ce se plimbau prin cartierul de lux Primrose Hill din Londra.

Gerard pฤƒrea complet diferit faศ›ฤƒ de imaginea sa de erou de acศ›iune ศ™i nu รฎnceta sฤƒ zรขmbeascฤƒ รฎn prezenศ›a lui Penny, scrie The Sun.

Frumoasa din Cheshire, care a avut un mic rol รฎn franciza de filme cu supereroi „Justice League”, pฤƒrea fascinatฤƒ de el ศ™i rรขdea รฎn timp ce รฎl atingea pe starul barbos.

Penny purta colanศ›i negri ศ™i o jachetฤƒ de piele cu stele aurii, pe care a asortat-o cu un hanorac cu glugฤƒ.

Gerard a optat ศ™i el pentru o ศ›inutฤƒ casual, purtรขnd un costum kaki ศ™i o ศ™apcฤƒ elegantฤƒ.

รŽn acest an, Penny a fost votatฤƒ „Rookie of the Year” de cฤƒtre Sports Illustrated.

Gerard, care a devenit celebru pentru rolul sฤƒu de spartan รฎn filmul โ€ž300โ€, a avut o relaศ›ie de lungฤƒ duratฤƒ cu designerul de interioare Morgan Brown pรขnฤƒ de curรขnd.

El se poate lฤƒuda cu o impresionantฤƒ listฤƒ de foste iubite celebre, printre care Jennifer Aniston, Jessica Biel ศ™i Naomi Campbell.

Gerard Butler, roluri memorabile

Gerard Butler este un actor scoศ›ian cunoscut pentru rolurile sale memorabile din filme de acศ›iune ศ™i dramฤƒ, care l-au consacrat ca o figurฤƒ importantฤƒ รฎn industria cinematograficฤƒ mondialฤƒ.

S-a nฤƒscut pe 13 noiembrie 1969 รฎn Paisley, Scoศ›ia, ศ™i ศ™i-a รฎnceput cariera รฎn televiziune ศ™i teatru รฎnainte de a face tranziศ›ia cฤƒtre marele ecran.

Una dintre cele mai faimoase apariศ›ii ale sale a fost รฎn rolul lui King Leonidas din filmul โ€ž300โ€ (2006), regizat de Zack Snyder, unde a jucat liderul militar spartan care conduce o micฤƒ armatฤƒ รฎmpotriva unei invazii masive persane.

Performanศ›a sa impresionantฤƒ a inclus un antrenament intens ศ™i o transformare fizicฤƒ remarcabilฤƒ, ceea ce i-a adus recunoaศ™tere internaศ›ionalฤƒ ศ™i a consolidat imaginea sa de erou de acศ›iune.

รŽn afara rolului din โ€ž300โ€, Butler a jucat รฎntr-o serie de alte filme de succes, inclusiv โ€žLaw Abiding Citizenโ€ (2009), โ€žOlympus Has Fallenโ€ (2013) ศ™i seria sa continuฤƒ, โ€žAngel Has Fallenโ€ (2019).

A demonstrat versatilitate ศ™i talent รฎn diverse genuri, de la acศ›iune ศ™i thriller pรขnฤƒ la comedie ศ™i dramฤƒ, adesea interpretรขnd personaje puternice, carismatice ศ™i complexe.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe XFacebook ศ™i Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Incendiu la รŽntreprinderea de Rulmenลฃi Bรขrlad

Pompieri militari intervin, sรขmbฤƒtฤƒ, la un incendiu izbucnit รฎntr-o halฤƒ de producลฃie a รŽntreprinderii de Rulmenลฃi Bรขrlad, afectat fiind acoperiลŸul imobilului pe o suprafaลฃฤƒ...

PNL ศ™i Ministerul Justiศ›iei lanseazฤƒ โ€žGhidul privind sesizarea faptelor de violenศ›ฤƒ ศ™i de hฤƒrศ›uire sexualฤƒโ€

PNL descrie siguranศ›a romรขnilor ca fiind โ€žo prioritateโ€ pentru partid ศ™i lanseazฤƒ โ€žGhidul privind sesizarea faptelor de violenศ›ฤƒ ศ™i de hฤƒrศ›uire sexualฤƒโ€. Ghidul elaborat de...

Un numฤƒr de 17 state europene cer CE sฤƒ grฤƒbeascฤƒ returnarea migranศ›ilor ilegali

Un numฤƒr de 17 state europene au cerut vineri Comisiei Europene reguli care sฤƒ รฎnlesneascฤƒ returnarea migranลฃilor ilegali cฤƒtre ลฃฤƒrile lor de origine, potrivit...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ