20.2 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSocialSentinศ›ฤƒ de 16 ani pentru cazul de la Mangalia de vara trecutฤƒ

Sentinศ›ฤƒ de 16 ani pentru cazul de la Mangalia de vara trecutฤƒ

Judecฤƒtorii i-au dat tinerei de 19 ani, care anul trecut ลŸi-a ucis prietena, 16 ani de detenศ›ie.

Fata, care ศ™i-a ucis o prietenฤƒ ศ™i a ascuns cadavrul sub o bancฤƒ, a fost condamnatฤƒ la 16 ani de รฎnchisoare. Anul trecut tรขnฤƒra ศ™i-a ucis prietena la Mangalia, cadavrul fiind gฤƒsit sub o bancฤƒ รฎntr-un parc din oraศ™.

รŽn aprilie 2024, Tribunalul Constanลฃa o condamnaserฤƒ pe inculpatฤƒ la 12 ani ลŸi 6 luni รฎnchisoare pentru sฤƒvรขrลŸirea infracลฃiunii de omor, la 1 an ลŸi 6 luni de รฎnchisoare pentru comiterea infracลฃiunii de furt calificat, stabilind ลŸi pedepse de cรขte 3 ani pentru sฤƒvรขrลŸirea infracศ›iunii de efectuare de operaลฃiuni financiare รฎn mod fraudulos, respectiv pentru operaลฃiuni ilegale cu instrumente de platฤƒ fฤƒrฤƒ numerar, dar ลŸi de 9 luni pentru acces ilegal la un sistem informatic.

Aศ™a a fost decisฤƒ sentinลฃa cea mai grea – a รฎnchisorii de 12 ani ลŸi 6 luni, la care s-a adฤƒugat o treime din totalul celorlalte, urmรขnd ca รฎn final sฤƒ rezulte o sentinศ›ฤƒ de 15 ani ลŸi 3 luni รฎn รฎnchisoare.

Vara trecutฤƒ cele douฤƒ fete, din Vaslui, plecaserฤƒ la mare sฤƒ munceascฤƒ, avรขnd posturi de cameriste. Ele s-au certat pentru cฤƒ victima ลŸi-ar fi รฎnลŸelat iubitul ลŸi apoi i-ar fi cerut prietenei sale sฤƒ nu รฎi spunฤƒ acestuia adevฤƒrul. Fata a reacศ›ionat violent ศ™i a sฤƒvรขrศ™it crima. Trupul ascuns a fost gฤƒsit de un bฤƒrbat, care a raportat poliศ›iei.

Iustina Rusu
Iustina Rusuhttps://www.romanialibera.ro
Iustina Rusu, nฤƒscutฤƒ รฎn iunie 2002, este o tรขnฤƒrฤƒ jurnalistฤƒ ศ™i specialistฤƒ รฎn comunicare din Iaศ™i, Romรขnia. A absolvit Colegiul Naศ›ional "Mihai Eminescu" din Iaศ™i ศ™i este studentฤƒ la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaศ™i. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, Iustina s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ, unde contribuie cu articole ศ™i reportaje sฤƒptฤƒmรขnale, precum ศ™i cu ศ™tiri zilnice pe platforma online a publicaศ›iei. Iustina are experienศ›ฤƒ รฎn diverse roluri de jurnalism ศ™i PR, incluzรขnd poziศ›ia de Coordonator PR la Asociaศ›ia Studenศ›ilor Jurnaliศ™ti din Iaศ™i (2023-2024), reporter la Cuzanet (2022-2023) ศ™i colaborator la newsletter-ul "Iaศ™ul Nostru" (2023-2024). De asemenea, colaboreazฤƒ cu NewsBox รฎncepรขnd din octombrie 2023.
Cele mai citite

Incendiu la รŽntreprinderea de Rulmenลฃi Bรขrlad

Pompieri militari intervin, sรขmbฤƒtฤƒ, la un incendiu izbucnit รฎntr-o halฤƒ de producลฃie a รŽntreprinderii de Rulmenลฃi Bรขrlad, afectat fiind acoperiลŸul imobilului pe o suprafaลฃฤƒ...

Membrii Asociaศ›iei „Moldova Vrea Autostradฤƒ” manifestare ineditฤƒ pentru autostrada A8

Membrii Asociaลฃiei "Moldova Vrea Autostradฤƒ" au bฤƒtut toba, sรขmbฤƒtฤƒ, pentru a atrage atenลฃia asupra importanลฃei รฎnceperii lucrฤƒrilor la autostrada A8. Reprezentaลฃii MVA sperฤƒ ca prin...

Adriean Videanu ศ™i soศ›ia, „pensionarii” de lux, prinศ™i la vamฤƒ cu bijuterii de peste jumฤƒtate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei ศ™i soศ›ia sa au fost opriศ›i รฎn aeroportul din Munchen, pentru cฤƒ nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ