19.3 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăLifestyleTamayo Perry, unul dintre actorii din "Piraţii din Caraibe", a fost atacat...

Tamayo Perry, unul dintre actorii din „Piraţii din Caraibe”, a fost atacat de rechin. Vedeta a murit

Tragedie în lumea actoriceasc! Tamayo Perry, cunoscut pentru rolul său în al patrulea film din seria „Piraţii din Caraibe”, a murit în urma unui atac al unor rechini. El făcea surfing în largul insulei Oahu din Hawaii.

Actorul, în vârstă de 49 de ani, a fost declarat decedat duminică după-amiază, după ce serviciile de urgenţă din Honolulu au intervenit pe plaja Malaekahana în jurul orei locale 13:00.

Perry, care era și salvamar, a fost declarat mort de către paramedici după ce a fost adus la mal cu un jet ski.

Tamayo Perry este un actor cunoscut pentru rolul său din franciza „Pirații din Caraibe”. În această serie de filme de succes, Perry a interpretat unul dintre membrii echipajului pirat, aducând un plus de autenticitate și dinamism poveștii.

„Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” este al patrulea film din celebrul franciză „Pirații din Caraibe”, lansat în anul 2011. Regizat de Rob Marshall, acest film continuă aventurile captivante ale celebrului căpitan Jack Sparrow, interpretat de Johnny Depp, în căutarea Fântânii Tinereții.

Povestea începe cu Jack Sparrow fiind capturat și forțat să ajute pe Hector Barbossa (interpretat de Geoffrey Rush) într-o expediție pentru a găsi Fântâna Tinereții, despre care se spune că oferă nemurire. Între timp, Jack se întâlnește din nou cu o veche flacără, Angelica (jucată de Penélope Cruz), care îl convinge să se alăture echipajului lui Blackbeard (interpretat de Ian McShane), un pirat nemilos și tatăl Angelei, în aceeași căutare.

Filmul este plin de acțiune, umor și magie piraterească caracteristică seriei „Pirații din Caraibe”. Intrigile complexe, trădările și alianțele schimbătoare aduc o tensiune constantă, în timp ce personajele iconice ale seriei navighează prin pericolele mărilor și întâlnesc ființe mitice și legende ale lumii piraterești.

„On Stranger Tides” a fost bine primit de către public și a avut succes la box office, consolidând franciza „Pirații din Caraibe” ca una dintre cele mai populare și de succes serii de filme din industria cinematografică.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Iohannis nu a fost informat din timp de inundațiile din sudul Moldovei

Este problematic că mulţi n-au avut niciun fel de avertizare din partea autorităţilor la ultimele inundaţii, a declarat miercuri, la New York, preşedintele României,...

Iohannis nu a fost informat din timp de inundațiile din sudul Moldovei

Este problematic că mulţi n-au avut niciun fel de avertizare din partea autorităţilor la ultimele inundaţii, a declarat miercuri, la New York, preşedintele României,...

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...
Ultima oră
Pe aceeași temă