19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSocialMoarte tragică pentru un tânăr român de 32 de ani pe autostrada...

Moarte tragică pentru un tânăr român de 32 de ani pe autostrada A14 din Germania

Potrivit poliției, șoferul unei furgonete românești, în vârstă de 32 de ani, a intrat fără să frâneze într-un camion slovac. Tânărul de 32 de ani a fost atât de grav rănit încât a murit la locul accidentului, relatează Mitteldeutsche Zeitung, potrivit Antena1.

Şoferul camionului din faţă a intrat în stare de şoc.

„Când am ajuns la locul accidentului, am început imediat operațiunea de salvare”, a declarat directorul operațiunilor, Markus Glass. Cu toate acestea, medicul de urgență a trebuit să confirme decesul bărbatului doar câteva momente mai târziu.

Șoferul camionului, în vârstă de 26 de ani, a suferit un șoc și a primit îngrijiri medicale, a declarat poliția.

Au fost mobilizați 19 salvatori de la departamentele de pompieri Ilberstedt și Güsten și un elicopter de salvare. Autostrada spre Magdeburg a fost complet închisă timp de câteva ore.

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania.

Bărbatul a fost extras de către pompieri din mașină, dar a fost declarat decedat de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean sosit la locul accidentului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă