24.1 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSocialJustițieJudecătoria Sectorului 3 a emis un nou mandat european de arestare pe...

Judecătoria Sectorului 3 a emis un nou mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu

În urma anulării condamnării sale definitive de 13 ani și opt luni pentru un accident fatal din urmă cu cinci ani, Mario Iorgulescu se află din nou pe „wanted list.”

Judecătoria Sectorului 3 a emis un nou mandat european de arestare pe numele lui Mario.

Mario Iorgulescu era deja condamnat definitiv în 2021 la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate. Autoritățile române au solicitat omologilor lor italieni să îl localizeze și să îl aresteze în vederea extrădării în România.

Mario Iorgulescu a scăpat condamnarea la 13 ani și 8 luni de închisoare după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, joi, recursul în casație formulat de acesta. Decizia instanței supreme înseamnă că procesul se va rejudeca în faza de apel.

Mario Iorgulescu a fost condamnat pentru uciderea unui tânăr într-un accident rutier, în timp ce conducea sub influența drogurilor și a alcoolului. Cu toate acestea, rejudecarea cazului deschide posibilitatea unei noi decizii în acest proces controversat. Judecătorii din completul de la Înalta Curte sunt Lia Savonea, Adriana Ispas și Dan Andrei Enescu.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie? 3 sfaturi și recomandări utile 

Fiecare zodie are o personalitate distinctă, iar preferințele olfactive vin în ajutor pentru a accentua caracteristicile specifice. Din acest articol vei afla cum semnul...

Cadouri care spun „te iubesc” fără cuvinte: idei creative și personalizate

Cadourile au un mod special de a spune lucruri pe care uneori cuvintele nu le pot exprima. De multe ori, un dar bine ales poate...

Absență uriașă pentru Real Madrid! Mbappe s-a accidentat și va lipsi 3 săptămâni

Superstarul celor de la Real Madrid, Kylian Mbappe, va lipsi de pe teren pentru următoarele trei săptămâni, în urma unei accidentări suferite în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă